-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 15

„Kreditas“ – Basketnews.lt iššūkio taurės čempionai (video)

Basketnews.lt – VKL Iššūkio Didžiosios taurės finale susitiko A grupėje reguliariajame sezone rungtyniavusios „Kredito“ ir „ŠMKM 83–Easting Express“ komandos.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Basketnews.lt - VKL Iššūkio Didžiosios taurės finale susitiko A grupėje reguliariajame sezone rungtyniavusios „Kredito" ir „ŠMKM 83 - Easting Express" komandos. Favoritais laikyti "marčiulioniai" tikėjosi įrodyti pranašumą aikštėje, tuo tarpu „Kreditas" vyrai dar prieš susitikimą žadėjo mesti rimtą kovą.

Rungtynės prasidėjo D.Kinderevičiaus (ŠMKM 83 - Easting Express) solo pasirodymu - gynėjas pelnė 11 taškų pirmajame kėlinyje ir tik greitai gautos 2 pražangos privertė atsisėsti jį ant atsarginių žaidėjų suolelio. „Kredito" komandą į priekį vedė lyderiai - J.Petravičius ir M.Radvilas. Kova vyko taškas į tašką ir pirmajame ketvirtyje persvaros įgyti nesugebėjo nei viena komanda, lygu - 20:20.

Antrasis kėlinys ir toliau vyko permainingai. "Kreditas" turėjo nedidelę persvarą viso kėlinio metu ir tik po "marčiulioniukų" komandą tempusio D.Kinderevičius 20-ojo taško "ŠMKM" vyrai turėjo 4 taškų deficitą - 33:37. Puikiai į žaidimą įsitraukęs svečių gynėjas A.Lebednykas keturiais pelnytais taškais priartina savo komandą prie varžovų iki minimumo - 42:43 "Kreditas" po dviejų kėlinių priekyje.

Antroji rungtynių pusė mažai kuo skyrėsi nuo pirmosios. Vyko kieta fizinė kova, kurioje buvo daug pražangų bei netikslių metimų. Didelė grėsmė „ŠMKM 83 - Easting Express" ekipai iškilo D.Kinderevičiui ir K.Fudzinskui gavus 4-ąsias asmenines pražangas. Tuo iš karto pasinaudojo „Kredito" puolėjas J.Petravičius, trečiajame kėlinyje dominavęs po varžovų krepšiu. Puikiai sužaidę kėlinio pabaigą, po eilinio savo tritaškio rungtynėse, „Kreditas" vyrai pabėgo į priekį - 65:57 likus lemiamam ketvirčiui.

Ketvirtasis kėlinys vyko nervingai. Daug pražangų aikštės viduryje, iš kurių viena - J.Petravičiaus nesportinė ir penkta asmeninė galėjo būti lūžis rungtynėse. Tačiau "ŠMKM" vaikinai tuo nepasinaudojo. Jie prametė 5 iš 6 baudų ir po M.Radvilo bei R.Lik tritaškių šoktelėjo į priekį 8 taškais. Reguliariojo sezono lyderiai dar bandė gelbėtis pavieniais veiksmais ir pražangomis, tačiau klydę puolime ir pramesdami baudas, pasivyti į priekį pabėgusių „Kredito" krepšininkų nesugebėjo. Rungtynes kiek nelauktai, tačiau pelnytai rezultatu 79:71 laimi "Kreditas" ir tampa VKL Basketnews.lt Iššūkio Didžiosios taurės nugalėtojais! Naudingiausiu viso finalinio ketverto žaidėju pripažintas M.Radvilas („Kreditas“).

VIDEO: ŠMKM'83 EASTING EXPRESS - KREDITAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius