Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 23

Krepšinis persikėlė į daugiabučių kiemus (nuotraukos)

Tik ką praūžusio krepšinio čempionato aistros persikėlė į sostinės daugiabučių kiemus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tik ką praūžusio krepšinio čempionato aistros persikėlė į sostinės daugiabučių kiemus. Atnaujintose kepšinio aikštelėse ketvirtadienį, rugsėjo 22 dieną gyventojai pakviesti susirungti kiemo krepšinio turnyre. Varžybos vyko atnaujintoje lauko krepšinio aikštelėje, esančioje prie prekybos centro „Rimi", Medeinos g. 8 pastato.

Šventės dalyviai buvo kviečiami suburti komandas iš trijų asmenų ir susirungti krepšinio turnyre trys prieš tris arba jėgas galėjo išmėginti vienoje iš individualių rungčių: kamuolio mėtymo į krepšį iš skirtingo nuotolio, kamuolio varymo estafetėse.

„Tik ką praūžęs Europos krepšinio čempionatas įrodė, kad krepšinis Lietuvoje tikrai yra daugiau negu šiaip žaidimas. O jį pažaisti - smagu ne ti tik profesionalams, bet ir mėgėjams. Krepšinio aikšteles drauge su namus administruojančiomis įmonėmis pradėjome atnaujinti dar pernai. Sostinėje pernai pavyko renovuoti keletą aikštelių Antakalnyje. Šiemet pavyko sutvarkyti krepšinio aikšteles Pašilaičiuose. Po truputį judame į priekį. Kitais metais, tikimės, pavyks nuveikti dar daugiau" - sakė Nacionalinės pastatų administratorių asociacijos (NPAA) Vilniaus regiono atstovas Alvydas Sabalys.

„Krepšinio aikštelėse žaidėjų niekada netrūksta. Visada pilna jaunimo. Atrodo visai nedaug reikėjo, tik pakeisti stovus, pakabinti naujas lentas, krepšius, šiek tiek dangą paremontavome ir vėl krepšinio aikštelė atlieka savo tiesioginę paskirtį" - džiaugėsi krepšinio aikšteles atnaujinusios įmonės „Pašilaita" direktorė Aurelija Dapkūnienė.

Kiemo krepšinio turnyro dalyviai taip pat džiaugėsi neatpažįstamai pasikeitusia krepšinio aikštele: „Ir seniau čia su draugais rinkdavomės, tačiau krepšinio pažaisti nelabai išeidavo. Net lentos nebebuvo. Čia dažniausiai kokį kvadratą lošdavome, o krepšinio žaisti eidavome į mokyklos stadioną. Dabar galėsime kas dieną praktikuotis čia" - džiaugėsi pakalbintas Martynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius