-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 20

Lietuvos boksininkė Švedijoje tapo turnyro nugalėtoja

Sausio 14-15 d. Švedijoje, Boras mieste, įvyko moterų tarptautinis „The GOLDEN GIRL Box Cup" turnyras. Viena iš šio turnyro nugalėtojų vienbalsiu visų teisėjų sprendimu tapo ir „Viksoras" bokso klubo (Vilnius) boksininkė Vaida Valskytė.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sausio 14-15 d. Švedijoje, Boras mieste, įvyko moterų tarptautinis  „The GOLDEN GIRL Box Cup"  turnyras. Viena iš šio turnyro nugalėtojų vienbalsiu visų teisėjų sprendimu tapo ir „Viksoras" bokso klubo (Vilnius) boksininkė Vaida Valskytė.

Turnyre dalyvavo boksininkės iš Norvegijos, Danijos, Švedijos, Airijos, Anglijos, Šveicarijos, Škotijos. Lietuvos boksininkė pirmoje kovoje įveikė Norvegijos boksininkę Kristin Tveit. Finale Vaidai teko suremti pirštines su Švedijos atstove Nadine Al-Dahdovili.

Iš Kazlų Rūdos kilusi Vaida Valskytė - 2011 m. Lietuvos bokso čempionė.

Malonu buvo sveikinti ką tik iš minėto turnyro sugrįžusius sportininkę ir jos trenerį Juozą Juocevičių. Jie dalinosi puikiais specialistų atsiliepimais apie Vaidos gražų technišką boksą, patirtais įspūdžiais ir pergalės džiaugsmu - lietuvė, kaip sakė vienas Norvegijos treneris, pademonstrvo „intelegentišką" boksą.

Lietuvos moterų bokse tai viena iš pirmųjų pergalės kregždučių tarptautiniame ringe! Palinkėkime, kad šitokios pergalės virstų dar didesnėmis. Sėkmės Lietuvos moterims vis labiau ir sparčiau populiarėjančiame tarptautiniame moterų bokso ringe. Palinkėkime kantrybės, sveikatos, gražių pergalių ir sėkmės mūsų moterų bokso sportininkėms ir jų ištikimiesiems treneriams.

Nuotr.: Vaida Valskytė - finalinės kovos nugalėtoja.

Aldona Katilienė

www.suduvosgidas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius