Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

LKL: „Žalgiris“ prieš „Neptūną“ (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos „Neptūno“ salė buvo pilna. Čia susirinkę sirgaliai stebėjo batalijas tarp Kauno „Žalgirio“ ir uostamiesčio „Neptūno“ krepšinio komandų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdos „Neptūno“ salė buvo pilna. Čia susirinkę sirgaliai stebėjo batalijas tarp Kauno „Žalgirio“ ir uostamiesčio „Neptūno“ krepšinio komandų.

Nuo pat pirmųjų minučių „Žalgiris“ stengėsi neleisti varžovams atitrūkti - 7:2. Bet jiems sekėsi tik iš pradžių - klaipėdiečiai po taiklaus M.Mažeikos dvitaškio perėmė iniciatyvą. Deja, neilgam. Pirmasis kėlinukas baigiasi nedidele svečių persvara - 22:20.

Antrojo kėlio metu „Žalgirio“ vyrai vis labiau susižaidė ir netrukus persvara buvo 43:31. Bet varžovams atsipalaiduoti neleido M.Ruikys, jis kėlinio pabaigoje sušvelnino rezultatą iki 47:37.

Po pertraukos Klaipėdos „Neptūnas“, atrodė nesiruošiantis sudėti ginklų, bet pergalė vis tolo po dviejų taiklių T.Delininkaičio tritaškių metimų. Dar vieną metimą nuo tritaškio linijos pridėjo M.Kalnietis ir žalgiriečių persvara jau buvo 63:49. Besibaigiant kėlinukui kauniečiai atsipalaidavo, tai pastebėję varžovai netruko pasinaudoti - 60:65.

Paskutinę varžybų atkarpą itin sėkmingai pradėjo M.Pocius, T.Plaistedas ir P.Jankūnas. Po jų sėkmingų prasiveržimų po klaipėdiečių krepšiu rezultatas buvo 73:62. „Neptūnui“ vis nesisekė sumažinti persvaros, o pergalės viltis galutinai sužlugdė techninė M.Ruikio pražanga.

Rungtynės baigėsi švieslentėje žymint Kauno „Žalgirio“ pergalę rezultatu 88:82. Tai jiems užtikrino kelią į Lietuvos krepšinio lygos pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius