-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 31

NKL: „Meresta“ reguliariajame sezone – antra

Rungtynės prasidėjo svečių komandos žaidėjo Henriko Vorotnikovo dviem taškais, į kuriuos „Meresta“ atsakė septyniais taškais be atsako ir išsiveržė į priekį 7:2.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Pakruojo „Meresta“ – Jonavos „Triobet“ 73:67 (26:18; 16:15; 18:11; 13:23)
Rungtynės prasidėjo svečių komandos žaidėjo Henriko Vorotnikovo dviem taškais, į kuriuos „Meresta“ atsakė septyniais taškais be atsako ir išsiveržė į priekį 7:2. Pakruojiečiai, dideliu tempu pradėję rungtynes, jo nemažino – greitos atakos, gražūs perdavimai, tikslūs metimai lėmė tai, kad „Merestos“ persvara vis augo ir augo. Įpusėjus kėliniui – 15:7, likus trims minutėms – 20:12, o pasibaigus kėliniui – 26:18.
Antrajame kėlinyje įpykę Jonavos „Triobet“ krepšininkai surengė spurtą 7:0 ir persvarą sumažino iki minimumo – 26:25. Įpusėjus kėliniui jų deficitas – du taškai (32:30), tačiau pakruojiečiai tarsi atsibudo, surengė savąjį spurtą 7:0 ir persvarą padidino iki 9 taškų – 39:30. Įpusėjus rungtynėms – 42:33. Šiame kėlinyje komandos įmetė tik po vieną tritaškį, tuo tarpu pirmajame kėlinyje „Meresta“ pataikė du tritaškius, o „Triobet“ – tris.
Trečiąjį kėlinį pradėjo Tomo Balčiūno dvitaškis metimas. Jonavos „Triobet“ krepšininkai šiame kėlinyje greitai susirinko komandines pražangas, kas netruko ilgai pasijusti – iš 18 „Merestos“ taškų šiame kėlinyje aikštelės šeimininkai surinko 8 (šešias – Liudas Radavičius). Kėliniui pasibaigus rezultatas buvo 60:44, ir tai buvo didžiausia „Merestos“ persvara šiose rungtynėse.
Kova baigta. Rezultatas aiškus. Tikriausiai taip nusprendė „Merestos“ komandos žaidėjai, treneriai ir sirgaliai. Nieko panašaus. Ketvirtajame kėlinyje sužaidus tris minutes skirtumas sumažėjo iki trylikos taškų. Tuomet prabilo jonaviečių krepšininkas Rytis Juknevičius – du jo tritaškiai sumažino „Merestos“ persvarą iki septynių taškų – 64:57. O likus vienai minutei skirtumas – tik du taškai (69:67). Tačiau tai buvo viskas, ką jonaviečiai pasiekė šiose rungtynėse. Liudas Radavičius sumetė abi baudas, o po nepavykusios svečių atakos pergalę įtvirtino T.Balčiūnas – 73:67. Reguliariajame Smscredit.lt NKL čempionato etape „Merestos“ komanda užėmė antrąją vietą.
Rezultatyviausiai aikštelės šeimininkų gretose žaidė L.Radavičius – 20 taškų, 15 pelnė T.Balčiūnas. Daugiausiai nuostolių pakruojiečiams pridarė Tadas Sebežiovas – 18 taškų, 15 įmetė R.Juknevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius