Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 15

NKL: nerezultatyviose rungtynėse „Meresta“ iškovojo pergalę

Pakruojo „Meresta“ - Kauno „Erelita-KTU“ 70:54 (15:11; 18:7; 15:15; 22:21) Rungtynių sąskaitą atidarė taiklus Audriaus Povilaičio tritaškis metimas, į kurį tuoj pat atsakė Rokas Č...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Pakruojo „Meresta“ - Kauno „Erelita-KTU“ 70:54 (15:11; 18:7; 15:15; 22:21)
Rungtynių sąskaitą atidarė taiklus Audriaus Povilaičio tritaškis metimas, į kurį tuoj pat atsakė Rokas Čepanonis. Tačiau po jo taiklaus metimo taškų skonio svečiai iš laikinosios sostinės neragavo iki šeštosios kėlinio minutės. „Meresta“ tuo tarpu pelnė 7 taškus ir išsiveržė į priekį rezultatu 9:2, ir tik R.Čepanonio pastangomis (iš 11 „Erelitos-KTU“ taškų šiame kėlinyje jis pelnė 9) kauniečiai po pirmojo kėlinio turėjo tik 4 taškų deficitą - 15:11.

Komandos antrojo kėlinio pradžioje rungtyniavo taip padrikai, jog atrodė, kad lenktyniauja, kas daugiau kartų prames pro šalį - per tris kėlinio minutes buvo pelnyti tik du taškai (Tomo Druktenio dvitaškis). „Erelita-KTU“ pirmus taškus įmetė 4 kėlinio minutę baudos metimu. Šeštąją kėlinio minutę kauniečiai buvo sumažinę pakruojiečių persvarą iki trijų taškų - 21:18, tačiau daugiau šiame kėlinyje taškų nebepelnė, o „Meresta“ pelnė 12 ir komandoms einant į drabužinę švieslentėje švietė skaičiai 33:18. Pakruojo „Merestos“ baudų metimų statistika - iš 7 baudų pataikyta vos viena.

Per pirmąsias trečiojo kėlinio minutes taškai buvo pelnomi tik baudos metimais. „Erelita-KTU“ stengėsi sulaikyti sprūstančias rungtynes, bet jiems to nelabai sekėsi padaryti - septintąją kėlinio minutę pakruojiečiai pasiekė didžiausią persvarą - 46:26. Tuomet kauniečiai pradėjo spausti, judėti, ir įstengė sumažinti skirtumą iki 13 taškų (46:33), tačiau kėlinį užbaigė Tomo Balčiūno dvitaškis su sirena. Po trijų kėlinių - 48:33.

Ketvirtąjį kėlinį komandos žaidė lygiai, pelnė daugiausiai taškų per visus kėlinius - 22:21. Rungtynės baigėsi rezultatu 70:54.

Daugiausiai nuostolių varžovams „Merestos“ komandoje padarė Simonas Slivka - 15, 13 surinko T.Balčiūnas. „Erelitos-KTU“ rezultatyviausi žaidėjai: R.Čepanonis - 14 taškų, Karolis Pupinis - 10 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?