Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 19

Vandens aerobika traukia privalumais

Ne nauja, tačiau gera alternatyva mankštai sausumoje - mankšta vandenyje, kitaip dar vadinama AQUA. Vandens slėgis 50 kartų didesnis už oro slėgį, todėl kiekvienam judesiui atlikti reikia daug daugiau jėgų. Tačiau vandens keliamoji jėga tai kompensuoja ir galima judėti nesunkiai, labiau atsipalaiduoti ir neprarasti jėgų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ne nauja, tačiau gera alternatyva mankštai sausumoje - mankšta vandenyje, kitaip dar vadinama AQUA. Vandens slėgis 50 kartų didesnis už oro slėgį, todėl kiekvienam judesiui atlikti reikia daug daugiau jėgų. Tačiau vandens keliamoji jėga tai kompensuoja ir galima judėti nesunkiai, labiau atsipalaiduoti ir neprarasti jėgų. Be to, treniruotis vandenyje labai malonu. Jungiamieji audiniai dėl vandens slėgio ir srovenimo papildomai puikiai masažuojami. Jos metu specifinių pratimų ir specialaus inventoriaus pagalba apkraunamos visos raumenų grupės.

Vandens treniruotės metu „nusikrauna" apkrova stuburui, todėl šias treniruotes mėgsta turintys antsvorį ir nugaros skausmų Be to, vandens treniruotė pasižymi dideliu kaloražo sunaudojimu, todėl tinka norintiems sumažinti kūno masę.

Tai pavargusiems nuo stresų, turintiems stuburo problemų, mylintiems vandenį žmonėms, nuotaikinga treniruotė vandenyje.

VIDEO: AQUA aerobics from LINIJA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius