-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

„VHC Šviesa“ - per kietas riešutėlis Varėnos „Ūlai“

„Daugelis žaidėjų studijuoja kituose miestuose ir neturi galimybių treniruotis kartu su komanda"
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„Daugelis žaidėjų studijuoja kituose miestuose ir neturi galimybių treniruotis kartu su komanda"

Eimantas Mikučionis - Varėnos „Ūla" komandos vartininkas. Prieš rungtynes išsikėlėme tikslą sustabdyti „VHC Šviesa" komandos greitą puolimą, tačiau rungtynių eigoje šio tikslo įgyvendinti nepavyko. Vilniaus komanda žaidžia pastaruosius du metus greitą, komandinį žaidimą, todėl šios dienos rungtynėse jie mūsų niekuo nenustebino. Didžiausia pralaimėjimo priežastimi įvardinčiau nepilnavertes mūsų komandos treniruotes. Daugelis žaidėjų studijuoja kituose miestuose ir neturi galimybių treniruotis kartu su komanda. Ši priežastis yra pagrindinė, dėl kurios negalėjome, kaip lygus su lygiais sužaisti šios dienos varžybų.

„Šios dienos rungtynėse neblogai pavyko mūsų komandos greitas puolimas, taip pat ir gynyboje buvo džiugių ir gražių momentų"

Valdas Drabavičius - „VHC Šviesa" komandos krašto puolėjas, rezultatyviausias šių rungtynių žaidėjas.

Nors treneris didžiajai daliai žaidėjų padėjo nusiteikti rungtynėms, tačiau ne visiems pavyko į aikštelę išbėgti ir tinkamai su kovoti. Šios dienos rungtynėms trūko didesnės pagalbos nuo atsarginių suolelio. Kalbant apie rungtynes, manau, kad neblogai pavyko mūsų komandos greitas puolimas, taip pat ir gynyboje buvo džiugių ir gražių momentų. Puikaus komandinio darbo dėka, šiandien man pavyko tapti rezultatyviausiu komandoje, dėl to ir dėl komandos iškovotos pergalės labai džiaugiuosi.

Rungtynių statistika

„Ūla" įvarčiai: Žygimantas Grigėnas, Egidijus Sereičikas ir Šarūnas Krisiulevičius po 5, Kęstutis Ikasa ir Evaldas Griežė po 4, Laurynas Plytnikas 2, Sergėjus Krupovič po 1. 2min: Žygimantas Grigėnas ir Šarūnas Krisiulevičius po 2, Augustas Šimukonis ir Evaldas Griežė po kartą. 7 m: 0/0

„VHC Šviesa" įvarčiai: Valdas Drabavičius 14/3, Domantas Čuplinskas 11/1, Šarūnas Šeduikis ir Skirmantas Plėta po 3, Edgaras Leišis ir Martynas Žala po 2, Vaidas Trainavičius ir Tadas Jurelevičius po 1. 2 min: Tadas Jurelevičius, Domantas Čuplinskas, Vaidas Trainavičius, Karolis Budrys ir Martynas Lukšta po kartą. 7 m: 8/6

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius