-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 09

„Vilniaus Moksleivių Kartingo Lyga“: iš mokyklos suolo prie kartingo vairo (nuotraukos)

Slydimas posūkiuose, greitis ir adrenalinas, zvimbiantys varikliai bei vaikų klegesys – taip antradienį startavo „Vilniaus Moksleivių Kartingo Lyga“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Slydimas posūkiuose, greitis ir adrenalinas, zvimbiantys varikliai bei vaikų klegesys – taip antradienį startavo „Vilniaus Moksleivių Kartingo Lyga“. Šią lygą pristato bei pagrindinį prizą – savaitgalį burlenčių stovykloje – įsteigia „Surfhuose“.

Puikiai debiutavusi „Vilniaus Studentų Kartingo Lyga“ paskatino surengti panašų renginį ir moksleiviams, norint prisidėti prie turiningo jų laisvalaikio kūrimo. Dalyvaudami mėgėjiškose komandinėse varžybose jie kovos dėl pagrindinio prizo, taip pat linksmai bei naudingai praleis laiką „Battery“ kartodrome, kuriame savo pirmuosius važiavimus atliko ne vienas šiandien jau profesionalų lygoje važiuojantis moksleivis. Todėl tikimasi, kad šio renginio metu sužibės bent vieną nauja žvaigždė, o tokio tipo renginiai taps gražia tradicija.

Būtent „Battery“ kartodrome užaugę profesionalai (kurie vis dar ir patys yra moksleiviai) per atidarymą dalinosi žiniomis su lygos dalyviais. Instruktoriai pažindino su kartingo ypatybėmis, pasakojo apie jo veikimo principus, kartu su dalyviais praėjo per trasą ir aiškino važiavimo trajektorijų privalumus bei subtilybes.

Registracija į VMKL startavo sėkmingai ir sulaukė norinčių dalyvauti ne vien iš Vilniaus miesto. Atidarymo dieną moksleiviai ne tik išmėgino savo jėgas prie kartingo vairo, bet ir dalyvavo didelio susidomėjimo sulaukusiame stalo futbolo turnyre, kurį organizavo stalo futbolo namai „Foos In“. Veiksmas tą vakarą vyko keliais frontais: kol vieni suko ratus kartingo trasoje, kiti įrodinėjo rankų miklumą prie futbolo stalo, taip pat žaidė „Hobbyshop“ stalo žaidimus, stebėjo miniatiūrinio sraigtasparnio grakštų sklandymą ore, kurį „Hobbyshop“ įteiks finalistams, degustavo sulčių baro „Boost“ produktus.

Dalyvių gretose buvo ir merginų komandų, kurios sugeba sėkmingai konkuruoti su vaikinais. Viena iš merginų sakė, kad ji maždaug prieš trejus metus pradėjo vairuoti kartingą ir dažnai būna, kad lenktyniaudama savo greičiu nustebina ne vieną vyresnį vaikiną.

Pirmąją dieną buvo išdalinti ir pirmieji prizai: stalo futbolo turnyro nugalėtojai galėjo džiaugtis „Foos In“ abonementais bei „Battery“ kartodromo kvietimais. Tie, kam nesisekė turnyre, galėjo išmėginti laimę loterijoje ir tai pat laimėti „Battery“ kvietimus.

Jeigu nespėjote atvykti į šio renginio startą, nenusiminkite, nes registracija į VMKL galima iki vasario 25 dienos. Kaip parodė studentų lyga, dauguma dalyvių prisijungia įsibėgėjus lygai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius