Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 14

Žirgų lenktynių uždarymas

Spalio 16 dieną, 12 valandą, Raseinių hipodrome žirgų lenktynių sezono uždarymas.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Spalio 16 dieną, 12 valandą, Raseinių hipodrome žirgų lenktynių sezono uždarymas.

Štai ir baigiasi gan įtemptas 2010 metų sezonas. Pabrėšiu, tai buvo penktasis sezonas Nacionalinio žirgų lenktynių klubo istorijoje su keletu rekordų, nes penkeri metai tai jau nemažai, su ilgu laukimu lėšų  Raseinių hipodromo rekonstravimui ir vėl paplitusia lenktynių geografija Lietuvoje.

Per visas praėjusias aštuonias lenktynių dienas Jūs matėte daug įvairių pergalių ir  pralaimėjimų, džiaugsmo ir nusivylimo, bet lankėte mus palygint gausiai, nors ne visų padėtis šiais laikais patenkinama... Dėkoju Jums už aplodismentus, kuriais pagerbėte šuoliuojančius. Nors didelis noras būti gerai įvertintiems yra labai jau  narciziškas, tačiau, kas gerai įsiskaitė į šią graikų legendą tikriausiai supratote, kad tai dar vienas atgimimo požymis ir veda progreso link. Kuomet Jūs žiūrovai aktyviai džiaugiatės šuoliuojančiais, mums dalyviams labai smagu bei sužadina viltį dar geriau pasirodyti. Bet kokiu atveju žirgų lenktynės tai ir karališkas spektaklis su žirgais.

Pasikartosiu – mes mylim šį žaidimą  be galo, nors kartais jis primena tikrą kovos lauką. O kuomet Jūs džiaugiatės už mus ir nuoširdžiai palaikote, mums šis jausmas neapsakomas ir yra geriausias įvertinimas. Po praeitų lenktynių St.Leger likome sužavėti Jūsų, lenktynių mylėtojai,  šiltumu, tolerancija ir kantrybe. Nors praeitos lenktynės buvo planuotos, kaip ir paskutinės, nes kaip niekad šiemet trūksta lėšų, vis dėlto atsirado iniciatyva surengti  tikrą sezono 2010 uždarymą.

Gal šios dienos lenktynės  šiek tiek yra neorealistiškos, nes  filantropijos tradicijų mūsų šalis neturi, bet jos įvyks tų pačių žirgų savininkų  ir rėmėjo dėka. Dar kartą dėkoju Jiems visiems.

Taigi šio sezono uždaryme matysite 2000 metrų bėgimą. Čia varžysis ir viena kumelaitė Gepara, dar niekad nebėgusi lenktynėse ir niekaip šiemet neužkopianti ant nugalėtojų pakylos, nors tikrai yra to verta, ir Verdis, šiemet jau turintis pergalę Rokynėje. Dėl Šv.Pranciškaus prizo varžysis itin gerą tempą laikanti Owada, gražuolis sartis Czeromir,  ilgakojė Jarega , kuriai mažai trūksta kad šiemet nugalėtų, ir elegantiškasis Carman. Sprinterių šou varžysis  mažylė Dangara, naujiena iš Danijos Trinder (tai bus pirmas jo reisas Lietuvoje),  galinga veteranė Sweet Connection  ir kažkada buvusi sprinto lyderė Bohema. Na, o dėl pagrindinio prizo  rungsis naujokas širmis Verona Lad (tai taip pat pirmas jo reisas Lietuvoje), Tirade, laimintis galingu peisu distancijos gale, Lietuvos lenktyninių žirgų čempionato nugalėtoja arba, kitaip sakant, sprinto karalienė 2010 Joy Kitty ir jau penkias pergales iš eilės turinti bei Lietuvos lenktyninių žirgų čempionato 2010 nugalėtoja stajerių klasėje Khazana.

Geros Jums nuotaikos, mielieji, neišdildomų įspūdžių, gero statymo, adrenalino ir džiuginančių emocijų.

Pagarbiai,

Remigijus Poškus

Nacionalinio žirgų lenktynių klubo prezidentas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius