Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 14

2016 metų horoskopas

Ugninės Beždžionės metai daugeliui žada stulbinančių laimėjimų ir didelių pasiekimų, spartų kilimą karjeros laiptais. Be to, kaip prognozuoja žvaigždės, visko pasieksime patys, nelaukdami, kol kažkas mums viską atneš ant lėkštutės.
Metų skaičius.
Metų skaičius. / Fotolia nuotr.

Tiesa, mūsų metodai ne visada bus teisėti ir derantys su moralės ir etikos normomis. Bus ir intrigų, ir papirkinėjimų, ir netgi šiokio tokio šantažo. Trumpai tariant, 2016 metais daugelis vadovausis posakiu: „Nugalėtojai neteisiami.“

Be to, artėjančiais metais turėsime įgyti naujų sąjungininkų, kuriems visais įmanomais būdais demonstruosime savo geranoriškumą ir bandysime įrodyti, kad esame geri, kad su mumis galima turėti bendrą reikalą. Tačiau iš tiesų mes ieškosime naudos sau, o kai gausime tai, ko norėjome, iš karto pamiršime tuos, kuriais pasinaudojome siekdami savo tikslų. Tad nenustebkite, jeigu aplinkiniai su jumis pasielgs lygiai taip pat.

Pačios efektyviausios, ilgiausiai trunkančios ir naudingiausios bus vadinamos „trijų sąjungos“ – tiek asmeniniame gyvenime, tiek valstybės lygiu. Bus kuriamos netikėtos sąjungos, tiesa, ne tik dėl naudos, bet ir dėl noro apsisaugoti nuo kokios nors priešiškos jėgos.

Didžiausia sėkmė laukia tų, kurie nebijos įsitraukti į naujus, rizikingus projektus.

Ateinančiais metais produktyviausias laikotarpis turėtų būti vasara. Tada pradėsime įgyvendinti svarbius ir perspektyvius projektus, uždirbsime daugiau negu anksčiau, įgyvendinsime planus, kurie anksčiau susidurdavo su kokiomis nors kliūtimis. Tiesa, ateinantys vasaros mėnesiai gali būti ir patys pavojingiausi  – padidės neramumų tikimybė, padažnės įvykių, susijusių su ugnimi, tiesiogine ir perkeltine prasme.

Nepaisant to, 2016 metai žada būti pozityvūs ir linksmi. Mūsų laukia ryškūs įvykiai ir įdomi veikla, bus daugiau priežasčių linksmybėms, dažniau šypsosimės, mūsų požiūris į gyvenimą įgaus optimizmo prieskonį. Nesvarbu, kokių staigmenų mums pateiks likimas, mes susidorosime ir išeisime iš bet kokios situacijos.

2016 metais taip pat tikimasi didesnio susidomėjimo mokslais. Norėsime įgyti naujų įgūdžių ir žinių – ne tik todėl, nes reikia, o ir siekdami patenkinti savo smalsumą. Norėdami gauti naujų galimybių ir padaryti laisvalaikį naudingesnį ir turtingesnį, visaip plėsime savo akiratį.

Didžiausia sėkmė laukia tų, kurie nebijos įsitraukti į naujus, rizikingus projektus, kurie mokės meistriškai prisitaikyti prie valstybėje vykstančių pokyčių, kurie ramiai reaguos į būtinybę sudaryti sandėrį su savo sąžine ir nelabai sąžiningais žmonėmis. Nugalėtojo pozicijoje dažniausiai bus tie, kurie turi sąsają su jėgos struktūromis, sportu, konsultacijomis, renginių organizavimu, intelektinės nuosavybės produkcija.

2016 metai bus pažymėti raudona Ugnine Beždžione, kuri atneša chaosą visur, prie ko tik prisiliečia, o pati visada sausa išlipa iš balos. Todėl mes turėsime būti kūrybingi, turėsime pamiršti apie kuklumą, privalėsime tikėti savo jėgomis ir įtikinti save, kad tik mes patys esame savo laimės kalviai. Tapsime labiau nepriklausomi, rimtai svarstysime apie galimybę pradėti savo verslą ar kokį nors rimtą projektą.

Verta pažymėti, jog „grynieji“ Zodiako ženklai yra tie, kurie gimė nuo 1 iki 18 kiekvieno mėnesio dienos. Kitus Zodiako ženklus veikia ankstesnis arba paskesnis ženklas.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Avinai 2016 metais turės puikią galimybę užbaigti senus darbus ir pradėti kažką visiškai naujo ir grandiozinio. Tikėtina, kad norėsite išmėginti savo jėgas ten, kur anksčiau nesikišote dėl subjektyvių ar objektyvių priežasčių. Labai didelė tikimybė, kad būsite tiesiog apsėsti smalsumo, persvarstysite savo principus ir įsitrauksite į veiklą, kuri leis greitai praturtėti arba pakilti karjeros laiptais.

Be to, atsiras daug naujų draugų, kurie bus padalyti į dvi stovyklas: vieni turės jums reikalingų įgūdžių, kiti – bus tiesiog tie, su kuriais malonu leisti laisvalaikį. Tikėtina, kad turėsite permąstyti vertybes, jūs tapsite gudresni, išmoksite subtiliai manipuliuoti ir atsikratysite vidinių stabdžių, kurie anksčiau neleido pasiekti to, ko trokštate.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jaučių laukia nelengvi, bet pelningi metai. Greičiausiai jums teks į naują lygį perkelti senus projektus ir saugoti juos nuo konkurentų ir pavyduolių. Norėdami pasiekti užsibrėžtų tikslų, turėsite ieškoti naujų, netradicinių metodų ir dirbti daugiau negu esate įpratę. Jūsų pastangos nenueis veltui – būsite dosniai apdovanoti. Svarbiausia, turėkite omenyje kitų žmonių, su kuriais teks glaudžiai bendradarbiauti, charakterio subtilybes. Išmokite pasiūlyti jiems ką nors tokio, dėl ko jie jums su mielu noru padės ir padarys viską taip, kaip jūs ir sumanėte.

Ateinančiais metais jūsų laukia kelionė, apie kurią svajojote ne vienerius metus. Didelė tikimybė, kad iš šios kelionės jūs atvešite ne tik suvenyrų ir malonių įspūdžių, bet ir kažką tokio, kas iš esmės pakeis jūsų gyvenimą. Tikėtina, kad susikursite naują įvaizdį, kuris padės jums išsiskirti iš minios ir parodyti socialinį statusą.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Mano lauktas pasimatymas prasidėjo netikėtai“

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Svarbiausia, turėsite mokėti greitai reaguoti į pokyčius ir nekvaršinti sau galvos nereikalingais principais.

Dvynių gali laukti sukrėtimai. Didelė tikimybė, kad viską reikės pradėti nuo nulio, neatmetamas ir priverstinis darbo pakeitimas. Be to, gali tekti pakeisti draugų ir pažįstamų ratą, vėlgi – ne dėl jūsų kaltės. Apskritai, kitais metais beveik viskas priklausys nuo aplinkybių, kurių jūs negalėsite paveikti, todėl jums reikės prisitaikyti ir bandyti iš visko, kas vyksta, išgauti maksimaliai įmanomos naudos.

Be kita ko, jūsų laukia ir teigiami pokyčiai. Rudenį ir gruodį prieš jus atsivers naujų galimybių, ir jeigu sugebėsite greitai susiorientuoti ir paimti į savo rankas tai, kas bus pateikta ant lėkštutės, padidinsite pajamas ir susitvarkysite gyvenimą. Svarbiausia, turėsite mokėti greitai reaguoti į pokyčius ir nekvaršinti sau galvos nereikalingais principais. Be to, 2016 metais daugelio jūsų veiksmų priežastimi bus jūsų tuštybė ir pernelyg gera nuomonė apie save.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžiai 2016 metais gaus didelį pelną iš to, ką jie padarė 2015 metais. Tikėtina, kad visi tie projektai, kuriuos darote dabar, padės jums sukurti tvirtą finansinį pagrindą ir pritrauks naujų klientų ar pelningų pasiūlymų iš tų žmonių, su kuriais jums jau teko bendradarbiauti. Bet ne viskas bus rožėmis klota. Neatmetamos ir problemos dėl to, kad nemokėsite prisitaikyti prie kintančių aplinkybių. Kai kurių problemų šaltiniu gali būti ir žmonės, kurie jūsų nesupranta, įskaitant ir kai kurios giminaičius.

Užtat jūsų laukia labai įdomios kelionės, kurių metu jūs ne tik pailsėsite ir patirsite daug malonių įspūdžių, bet ir įgysite naujų įgūdžių ar materialių gėrybių. Be to, į jūsų gyvenimą grįš žmonės, su kuriais prieš kurį laiką nutraukėte ryšius. Jie į jūsų gyvenimą taip pat atneš daug malonių įspūdžių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Liūtų laukia labai ryškūs ir vaisingi metai. Žvaigždės jums žada naujus, pelningus projektus, kurie leis visapusiškai atskleisti savo talentus. O tai, ką darote dabar, atneš jums dar daugiau pinigų ir malonumo. Likimas palepins Liūtus įdomiais įvykiais, kurie  padarys juos laimingesniais arba, blogiausiu atveju, neleis nuobodžiauti.

Tikėtina, kad pradėsite grandiozinį, individualų projektą, kurį, be kita ko, sugalvosite patys. Tai gali būti ir nuosavas verslas, susijęs su specifinių paslaugų teikimu, ir kūrybinių minčių įgyvendinimas, susijęs su intelektinės nuosavybės kūrimu. Be to, teks aktyviai naudotis naudingomis pažintimis ir žmonių, kurie jumis žavisi, gerumu. Svarbiausia, nepamirškite parodyti dėkingumo ir tiems žmonėms padaryti ką nors naudingo ar bent jau malonaus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mergelių laukia nelengvi metai: artimieji ir draugai jūsų dažnai nesupras, o jums teks paminti savo principus, kad išsaugotumėte darbą ir užimamas pozicijas. Tikėtina, kad kokia nors situacija nuves į aklagatvį, ir jūs turėsite priimti sprendimą, kuris jums visai nepatiks. Sparčiai kintantys gyvenimo įvykiai didins Mergelių nuovargį, o šios, savo ruožtu, neteisingai vertins susiklosčiusias situacijas ir bus linkusios dažniau klysti. Žvaigždės šiam Zodiako ženklui pataria būti objektyvesniam ir nebijoti veikti nestandartiniais metodais.

Nepaisant to, 2016 metais jūsų laukia ir malonūs įvykiai. Didelė tikimybė, kad patys inicijuosite reikšmingus pokyčius, po kurių jums labai svarbioje gyvenimo srityje prasidės kažkas naujo – teisingo ir atnešančio didelį malonumą. Žvaigždės žada ir kelionių, kurios bus kupinos to, ką jūs labai mėgstate ir vertinate.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tikėtina, kad pradėsite naują projektą, kuris ne tik sustiprins jūsų finansinę ir tarnybinę padėtį, bet ir pakeis jūsų statusą.

Svarstyklėms 2016 metai žada būti lengvi ir malonūs. Didelė tikimybė, kad gausite malonumą iš visko, kas vyksta gyvenime, sėkmingai pasinaudosite visomis likimo galimybėmis, surasite kažką tokio, kas taps jums nauja gyvenimo prasme. Žvaigždės Svarstyklėms žada karjeros sėkmę, pelningą ir, tuo pačiu, neslegiantį bendradarbiavimą, vis didėjantį populiarumą profesinėje sferoje. Tikėtina, kad pradėsite naują projektą, kuris ne tik sustiprins jūsų finansinę ir tarnybinę padėtį, bet ir pakeis jūsų statusą.

Antrąjį ateinančių metų pusmetį jūsų laukia svajonių kelionė. Gali būti, kad į kelionę išvyksite spontaniškai, bet iš jos gausite daug daugiau negu galėjote tikėtis. Artėjantys metai padovanos jums ir naujų draugų. Tiesa, neatmetama galimybė, kad santykiai su šiais žmonėmis bus trumpalaikiai ir nutrūks iš karto po to, kai jums nebereikės jų pagalbos ir paramos.

Taip pat skaitykite: 7 produktai, padedantys atgauti odai skaistumą per savaitę

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Žvaigždės Skorpionams žada įvairius, spalvingus ir nenuspėjamus 2016 metus. Jūsų laukia daug naujų projektų, kurie žaibo greičiu keisis vienas po kito, palikdami po savęs didesnes ar mažesnes pinigų sumas. Be to, jūs patys inicijuosite tam tikras permainas, tačiau kadangi nuspėti savo veiksmų pasekmes jums pavyks ne visada, jums teks nuolat susidurti su įvairiais netikėtumais, kuriuos pametės likimas.

Skorpionai, bandydami pasieki savo užsibrėžtų tikslų, dažnai naudosis aplinkinių naivumu. Su malonumu pasinaudosite kitų žmonių trūkumais, jų lėtumu ir menkesniu kokio nors dalyko išmanymu. Visa tai atneš jums ne tik naudos, bet ir moralinio pasitenkinimo. Žvaigždės perspėja, kad toks elgesys gali turėti neigiamos įtakos jūsų dalykinei reputacijai, todėl būkite atsargūs, per daug neužsižaiskite su kitų žmonių jausmais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tikėtina, kad Šauliai ateinančiais metais ras savo tikrąją vietą gyvenime: jūs pagaliau atrasite savo pašaukimą ir nustosite priešintis likimui. Be to, didelį vaidmenį jūsų gyvenime turės oficialūs renginiai ir susibūrimai. Žvaigždės žada, kad jų bus nemažai, ir kiekvienas iš jų atneš jums kažką tokio, ko jums labiausiai trūko profesinėje saviraiškoje. Neatmetama ir nuosavo bei gana pelningo verslo tikimybė. Tiesa, su ta sąlyga, jeigu mokėsite tinkamai pasirinkti partnerius ir sugebėsite apginti savo teises.

2016 metais Šauliams teks spręsti būsto problemas arba aiškintis santykius su žmonėmis, kurie pretenduos į tai, kas priklauso jums. Beje, metų pabaigoje šie nemalonumai liks praeityje, o rezultatas jus maloniai nustebins. Taip pat žadami pokyčiai santykiuose su artimaisiais ir aplinkiniais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ožiaragių laukia sudėtingi metai, kurie bus panašūs į pasivaikščiojimą per minų lauką. Didelė tikimybė, kad jums teks nuolat derėtis su žmonėmis, kurie, siekdami savo tikslų, naudoja jums nepriimtinus metodus. Neatmetama abejotinų bei rizikingų bendradarbiavimų ir neteisėtų sandorių tikimybė. Iš viso to jūs gausite neblogą pelną, bet tik tuo atveju, jeigu iš anksto apsidrausite. Jeigu neapsaugosite savęs nuo galimų nemalonių pasekmių, prarasite viską, ką turite. Beje, žvaigždės pataria aklai nepasitikėti tais, kurie bandys atvirai jums gerintis ir meilikauti.

2016 metais jūsų laukia kelionė. Tiesa, skirta ne poilsiui ir pramogoms, o tam tikros naudos gavimui. Tai gali būti studijos užsienyje, apsilankymas sveikatingumo komplekse arba komandiruotė, kurios metu turėsite patobulinti savo žinias ir įgūdžius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Žvaigždės Vandeniams žada sėkmingus ir gražius metus. Jūsų laukia daug malonių susitikimų, kurių metu galėsite įgyvendinti savo tikslus. Mokėsite protingai išnaudoti likimo ir jums palankių žmonių suteiktas galimybes. Visa tai turės teigiamą įtaką jūsų karjerai ir finansinei padėčiai. Didelė tikimybė, kad būtent jums teks pradėti 2–3 gana didelius projektus, kurie padės jums išplaukti į tarptautinius vandenis arba netgi pakeisti gyvenamąją vietą.

Tiesa, neatmetama ir šiokių tokių problemų tikimybė. Norėdami išvengti problemų, turėsite nustoti pasitikėti tais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų verslo ar darbinės aplinkos sėkmė. Turėsite atidžiai stebėti šiuos žmones, ypač jų veiksmus. Beje, jeigu turite savo verslo atstovą, tikėtina, kad turėsite jį pakeisti kitu – patikimesniu ir labiau kompetentingu žmogumi.

Taip pat skaitykite: Vandenilio peroksidas – vaistas nuo visų ligų?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Patartina labiau laikyti liežuvį už dantų ir nežadėti to, ko negalėsite ar nenorėsite padaryti.

Žuvų laukia problemiški metai. Didelė tikimybė, kad būsite įtraukti į svetimas intrigas, dėl kurių jums teks arba atsakyti už svetimas klaidas, arba, siekiant išvengti dar didesnių problemų, nusižengti savo interesams. Tikėtina, kad teks dažnai keisti savo planus ir atsisakyti numatytų planų įgyvendinimo. Žvaigždės Žuvims pataria daugiau galvoti apie save ir apie tai, kas joms naudinga bei nepasiduoti manipuliatorių vilionėms. Tokiu būdu jūs galėsite užkirsti kelią nemalonumams ir išsaugoti tai, ką ilgai ir atkakliai kūrėte.

Žvaigždės primygtinai pataria susilaikyti nuo tolimų kelionių, bent jau iki rugsėjo antrosios pusės. Nepatartina vykti ne tik į poilsines keliones, bet ir į komandiruotes. Taip pat patartina labiau laikyti liežuvį už dantų ir nežadėti to, ko negalėsite ar nenorėsite padaryti. Priešingu atveju būsite tiesiog priversti įvykdyti tai, ką pažadėjote. Būkite gudresni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius