-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 27

Savaitės horoskopas – gruodžio 28–sausio 3 d.

Įžengsime į Naujus metus! Kokios įdomybės mūsų laukia?
Šventės
Šventės / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje galite leisti sau pasvajoti, nes ne kas kita, o svajonės padės jums jūsų darbe. Tuo metu, deja, netrūks konfliktų su darbo partneriais ar klientais.

Savaitės viduryje Veneros kelionė ugninguoju Šaulio ženklu stiprins jūsų tikėjimą ir globos jus studijose bei tolimose kelionėse. Naujuosius pasitiksite pasinėrę į rutiną, kuri stebinančiai šildys, ramins ir džiugins.

Pirmomis naujųjų metų dienomis keisis bendravimo tendencijos: Merkurijus, perėjęs į Vandenio ženklą kvies mąstyti progresyviai, o savo oratorinius gebėjimus naudosite ieškodami rėmėjų ir bendraudami su draugais. Paskutinę savaitės dieną Marsas pereis į Skorpiono žvaigždyną, pažadindamas iki šiol snūduriavusias aistras.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje draugai ar komandos nariai parodys jums prasmingus veikimo būdus ir įkvėps tam, kam niekaip nesiryžote. Sutriksite nebent negalėdami pritaikyti darbe savo žinių ar kolegų įtikinti, kad jos prasmingos.

Paskutinę metų dieną įvyks pokyčiai jausmų, meilės ir pinigų frontuose: kai Venera Šaulio ženkle, laimėsite pasitikėdami kitu žmogumi. Naujųjų sutiktuvės bus džiugios tiek, kiek jums pavyks paprastomis priemonėmis kurti ir skleisti aplink save džiaugsmą.

Įžygiavę į Naujuosius, bendraudami būsite draugiški ir originalūs, be to, ruoškitės eiti nepramintais profesiniais takeliais. Kai nuo sekmadienio Marsas pradės siautėti jūsų partnerystės srityje, kovokite už savo santykius, o ne prieš kitą svarbų jums žmogų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje pasitikėdami kitais, net nerealiausiems projektams įžiebsite vilties žiburį. Deja, kažkas nepalaimins jūsų kūrybinių proveržių ir nesuteiks reikalingų lėšų pramogoms.

Vienišiai, pasitikdami Naujuosius gali sau leisti pasvajoti apie antrosios puselės atsiradimą, nes Venera – jūsų partnerystės srityje. Tiesa, širdelės suvirpės ir visiems kitiems! Palydint senuosius, visokiausių gėrybių šaltinis – jūsų šeima ir namai.

Savaitgalį dėl Merkurijaus padėties gilinsite žinias ir išradingai įtikinėsite kitus tuo, kuo tikite patys. Pakitusios Marso energijos skatins jus aktyviai koreguoti savo dienotvarkę, todėl bus lengva vykdyti naujųjų pažadus, tokius kaip, „daugiau sportuosiu“ ar „sveikiau maitinsiuosi“.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje tikėsite, kad viskas yra taip, kaip turi būti, o tai dar paantrins jūsų partneriai. Visai geras laikas paplanuoti kelionę su artimu žmogumi, tačiau nekokios dienos ką nors išsikovoti namuose.

Paskutinę metų dieną Venera, įsikurdama Šaulio ženkle, kai kuriuos iš jūsų pakvies į kelių savaičių meilės nuotykius darbo vietoje, net jei jūsų jausmų objektas būtų ne kolega, o jūsų darbas. Pasitikdami naujuosius su savo broliais, seserimis, kitais giminaičiais ar kaimynais, smagiai laiką praleisite.

Pirmosiomis metų dienomis, kai Merkurijus ir Marsas pakeis ženklus, jums teks jei ne kailiuką pakeisti, tai bent prisitaikyti prie pakitusių aplinkybių. Dėl pirmojo nederėtų būti paviršutiniškiems ir pasiduoti vos gavus neigiamą atsakymą, dėl antrojo, ginkite tuos, kuriuos mylite ir tai, kas verčia jūsų sielą dainuoti.

Taip pat skaitykite: Grožio nuodėmės: 7 įpročiai, dėl kurių atsiranda paakių raukšlės

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jums bus gera darbuotis ar savo buitį susitvarkyti, kai paklusite tam, kas vyksta. Deja, nepavyks darbe išvengti ir keleto prieštaringų diskusijų ar erzinančių susitikimų.

Artėjant Naujųjų šventei, geros žinios – Venera jūsų stichijos ženkle: jausmai liepsnos karštai ir žavės tiek, kiek jumyse degs nuotykio ieškotojų dvasia. Senus metus palydėsite jausdamiesi saugūs, savimi pasitikintys, o gal net praturtėję. 

Atėję Naujieji iškels savus uždavinius. Kol Merkurijus keliaus priešingu ženklu, jums pravartu mokytis partnerių pasiūlytų taisyklių ir kitų, o ne savęs, dažniau pasiklausyti. Marsas Skorpiono ženkle suaktyvins jūsų šeimos gyvenimą. Svarbu atsilaikyti prieš jo ne vien kuriančią, bet ir griaunančią jėgą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje būdami atidūs ir atlaidūs savo antrajai pusei, jausmų tvirtumą užtikrinsite. Tiesa, jūsų jausmų židiniui ne koks kuras bus ištuštėjusi sąskaita ar būtinybė patirti dar daugiau išlaidų.

Paliekant senuosius metus Venera įsikurs jūsų namų ir šeimos srityje, todėl jūs sieksite kuo labiau pagražinti savo mielą lizdelį, o artimieji ras kaip jums širdį paglostyti. Beje, nevaržykite savęs sutikdami Naujuosius – tegul visi sužino, kokie ypatingi esate.

Savaitgalį dėl Merkurijaus Vandenio ženkle įtakos, ieškosite neįprastų būdų pagerinti savo sveikatą ir darbo procesą, o dar – priežasčių apie tai pasikalbėti. Skorpiono ženkle įsikūrus Marsui, tapsite aktyvūs pašnekovai, nevengiantys išpešti iš kitų žmonių tai, ką jie mieliau nuslėptų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje kliausitės šeštuoju jausmu, norėdami išsiaiškinti sveikatos sutrikimo ar buitinės problemos priežastį. Ir tai sėkmingai derinsite su šeimos narių patarimais. Tiesa, vandenis po savo namų stogų drumsite, siekdami įrodyti savo pranašumą.

Paskutinę metų dieną Venera, pakeitusi ženklą, padės jums ne vieną gražų linkėjimą sukurti. Tačiau už linkėjimus ne mažiau svarbu ir atleidimas. Turite ko atsiprašyti? Suskubkite tai padaryti, išlydėdami senuosius.

Naujieji metai atneš astrologinių permainų: Merkurijus pereis į Vandenio ženklą, o Marsas – į Skorpiono. Pirmasis padės panaudoti intelektualinius sugebėjimus rizikuojant ir siekiant mažų, bet svarbių gyvenimo džiaugsmų, o antrasis, norintiems uždirbti ar atskleisti savo talentus, lieps bristi kuo giliau.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje turėdami konkretų sumanymą, kuris leistų jums kitus pradžiuginti ar ką nors jiems pranešti, darykite tai, nelaukdami geresnių laikų. Deja, viską sugadinti gali netikę priminimai.

Naujų išvakarėse Venera pereis į jūsų vertybių sritį, žadėdama jums ne tik didesnių pajamų ar dovanėlių, bet ir gausesnių išlaidų. O jei sumanėte Naujuosius sutikti su savo draugais – šis jūsų pasirinkimas yra tobulas.

Savaitgalį Merkurijus įžengdamas į oro ženklą Vandenį, suaktyvins bendravimą jūsų namuose. Laurus skinsite, mąstydami laisvai ir suteikdami minties laisvę kitiems. Be to, spinduliuosite savo asmenybės galią, kurios jums negailės Marsas jūsų ženkle.

Taip pat skaitykite: 35 būdai, padėsiantys atsikratyti išsipūtusio pilvuko

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje vadovaukitės taisykle: kas gera jums – gera ir jūsų šeimai, kas gera jūsų šeimai – tas gera ir jums. Ir, šiukštu, nesileiskite į abejones ar į diskusijas su bičiuliais apie pinigus ir kitas vertybes.

Paskutinę metų dieną meilės ir grožio planeta įeis į jūsų ženklą. Tai priežastis pasirūpinti savo išvaizda ir įvaizdžiu, o galų gale pripažinti – esate nepakartojami. Naujuosius sutikdami didelių užmojų nebijokite: kuo aukščiau taikysite – tuo toliau pataikysite.

Pirmosiomis metų dienomis bus prie ko prisitaikyti. Merkurijus Vandenio ženkle, todėl dar daugiau bendrausite, keliausite ir išmoksite. Marsas Skorpiono ženkle – ne kokios naujienos jums, tačiau galimybė kaip reikiant apvalyti savo sielą ir aktyviai perdėlioti vidinio pasaulio prioritetus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jūsų asmeninis požiūris ir individualios nuostatos gali tapti ramsčiu žmonėms, su kuriais tuo metu susitiksite ir bendrausite, o jie savo naujienomis ar istorijomis audrins jūsų vaizduotę. O tie, kurie gyvena toli, kažin kodėl jumis netikės ir dar mielai ginčysis.

Paskutinę metu dieną jausmų ir malonumų pasauliui vadovaujanti planeta pajudės Šaulio ženklu, uždarydama jus jūsų pačių jausmuose: negalėsite niekam apie juos papasakoti. Laimei, sutinkant Naujuosius, jumis abejojančių neliks.

Savaitgalį visas jūsų mintis pasiglemš jūsų finansinė situacija. Taip ir suksite galvą artimiausiu metu, bandydami išspęsti galvosūkį pavadintą „Kaip praturtėti“. Marsas paskutinę savaitės dieną įsikurs Skorpione ir ragins jus negailėti nei laiko, nei energijos ryšiams su draugais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje neabejokite dėl savo vietos po saule ir savo uždarbio. Verčiau grąžinkite skolas ir paaukokite vargstantiems. O jei kažkas manys kitaip, numokite į tai ranka, užuot bandę įrodyti savo tiesą.

Paskutinę metų dieną Venera, apsilankiusi jūsų draugų srityje, kiek pakeis jūsų požiūrį į meilę: ji taps mažiau svarbi nei draugystė. Sutikdami Naujuosius, patirsite kitų žmonių dosnumą ir malonių dalykų, kuriuos galima patirti tik dviese.

Antrą naujų metų dieną Merkurijus pereis į jūsų ženklą, išryškindamas poreikį laisvai mąstyti, siekti naujovių, jas pastebėti ir jomis naudotis. Sekmadienį pradės Marso kelionė Skorpiono ženklu, kuris jums primins apie būtinybę susitelkti į karjerą.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje tikėkite, kad tas pasaulis, kuriame esate – jūsų ir jums tobulai pritaikytas. Norite jį patobulinti? Tai jūsų teisė, tačiau įsitikinkite, kad jūsų planai patiks ir jūsų draugams. Na, o jei kažkas nepalaiko jūsų, negi dėl to verta pyktis?

Prieš pat naujuosius Venera išdidžiai įžygiuos į jūsų karjeros sritį. Taigi, kurdami naujametinius planus, galite būti tikri, kad lipti karjeros kopėčiomis metų pradžioje bus smagu. Naujuosius pasitikite su savo artimu žmogumi – nieko daugiau nereikia laimingai jūsų šventei.

Pošventinį savaitgalį, kai bendravimo planeta įeis į Vandenio ženklą, mokykitės suprasti, kad jūsų idėjoms pasaulis dar nepasiruošęs. Brandinkite jas, neatskleisdami savo sumanymų. Marsas vandens stichijos ženkle ragins jus dairytis plačiai ir stiprinti savo žinias, pažiūras ar tikėjimą.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius