Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 16

Numerologija: ką apie jus ir sutuoktinį atskleidžia santuokos skaičius

Norite sužinoti, kokie esate santuokoje? Jums padės numerologija – atlikite žemiau nurodytus veiksmus ir sužinosite! Tiesa, siūlome į tai pernelyg rimtai nežvelgti, o tiesiog patenkinti savo smalsumą.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.

Kaip  skaičiuoti

Jums reikės atlikti elementarų aritmetikos veiksmą. Pavyzdžiui, gimėte 1988 metų spalio 27 dieną. Ant lapo analogiškai surašykite savo gimimo datą tokia tvarka:
 

I veiksmas. 1988 10 27
Sudėkite visus surašytus skaitmenis: 1 + 9 + 8 + 8 + 1 + 0 + 2 + 7 = 36
 

II veiksmas. Dabar sudėkite gauto skaičiaus skaitmenis: 3 + 6 = 9 (jeigu skaičius didesnis už 9, sudėkite dar kartą, kol gausite skaitmenį nuo 1 iki 9). Šis skaičius – vienas svarbiausių, dar vadinamas gyvenimo kelio, arba likimo, skaičiumi.

III veiksmas. Remdamiesi lentele, sudėkite savo vardo ir pavardės raidžių skaičius tol, kol gausite vienaženklį skaičių nuo 1 iki 9.

1 – A, Ą, I, Į, Y, S 

2 – B, J, Š

3 – C, K, T

4 – Č, L, U, Ų, Ū

5 – D, M, V

6 – E, Ę, Ė, N, Z, 

7 – F, O, Ž

8 – G, P

9 – H, R

IV veiksmas. Belieka sudėti gyvenimo kelio ir vardo bei pavardės skaičius tol, kol gausite vienaženklį skaičių nuo 1 iki 9. O dabar – skaitykite!

1

Moteris. Vienetukės santuokoje yra griežtos ir net žiaurios. Jos nori visą šeimą laikyti savo rankose ir tik tada jaučiasi laimingos. Tokios moterys pačios sugalvoja taisykles ir priverčia vyrą jų laikytis. Gal todėl šeimoje jos save realizuoja kur kas labiau nei darbe. Užtai dažnai kai kurios spjauna į karjeros aukštumas ir valdo namų ūkį savo kieta ranka. Visgi, jeigu jau vienetukės pasirenka karjerą, tuomet nori būti pirmos, o štai būti pirmomis ir darbe, ir šeimoje kažin ar įmanoma. Ta sfera, kurioje jos jaučiasi visagalės karalienės, ir tampa joms svarbiausia ir labiausiai dominančia.

Vyras. Šie vyrai dėmesio šeimai skiria mažai – daugiausia laiko suryja karjera ir linksmybės. Pavyzdžiui, jis su didžiausiu užsidegimu gali organizuoti kokią nors smagią veiklą darbe, o štai žmonai ir vaikams dėmesio tenka tik trupiniai. Retomis akimirkomis, kada vienetukai skiria dėmesio savo artimiesiems, viskas turi vykti pagal jų taisykles, mat vos kas ne taip – įtūžio priepuoliai garantuoti. Vienetukams labiausiai nepatinka, kai kas nors atsisako jų sugalvotų planų, o štai artimųjų šeimynykščių planais jie nė nesidomi.

Taip pat skaitykite:Testas: ką apie jus atskleidžia pasirinktas paveikslėlis?

2

Moteris. Moteris, kurios skaičius 2, dažniausiai puiki partnerė ir pakeleivė, su malonumu dalyvaujanti vyro gyvenime, užsiimanti jo reikalais ir tampanti šaunia bendraminte. Dažnai dvejetukės antrąsias puses suranda darbe arba įsimyli dėstytojus, mokytojus, vadovus ir pan., kadangi taip užsitarnauja ir jų dėmesį, nuoširdžiai besidomėdamos jų veikla. Gal dvejetukės ir nėra tobulos šeimininkės, kadangi pirmenybę teikia visai kitiems dalykams, tačiau jeigu vyrui reikia, moteris būtinai jį apsups visu įmanomu komfortu.

Vyras. Dvejetukai vyrai po savo sparneliu būtinai priglaus moterį, jeigu matys, kad jai reikia pagalbos ir apsaugos. Jiems malonu žinoti, kad yra reikalingi savo mylimosioms, todėl grįžimas namo tampa tikra švente, kadangi žino, jog yra laukiami. Tačiau šiems vyrams svarbu žinoti ne tik tai, kad jie saugo savo antrąsias puses, bet ir tai, kad žmona jį supranta, žiūri viena kryptimi. Jiems labai nepatinka pyktis, todėl dvejetukai ieško kompromisų, bando užglaistyti aštrius kmapus. Ir taip nutinka tikrai ne todėl, kad norisi visais įmanomais būdais išvengti konflikto, bet ir todėl, kad dvejetukuose labai stipriai išreikštas partnerystės jausmas.

3

Moteris. Trejetukės itin vertina tvarką, tradicijas ir normas. Iš vienos pusės tai nuostabu – tokios moters namuose viskas turi savo vietą, dažnai susirenka visa šeima, giminė, rengiami pietūs, vakarienės, pobūviai ir pan. Tačiau vos tik situacija pasikeičia, tarkime, planai ar įprasta moteriai tvarka griūva, kažkas nenori laikytis šeimos tradicijų, trejetukės kaipmat puola į įtūžio liūną ir net isteriją, pradeda prikaišioti, spausti vyrą ir vaikus. Šios moterys ne visada priima kitų nuomonę, mat joms svarbiausia ne saviraiška, o kad viskas būtų teisinga, kaip „pas visus kitus“.

Vyras. Nors šis vyras pasiruošęs balsuoti už lygias teises šeimoje, tačiau sau leidžia kur kas daugiau nei savo žmonai. Jis dažnai ieško linksmybių „už kampo“, pavyzdžiui, gali turėti kitą šeimą ar net ilgametę meilužę. Trejetukai labai dažnai mėtosi iš vieno kraštutinimo į kitą, turi nemažai dvasinių problemų, mano, kad jų gyvenimas toks netobulas, tačiau kaltina ne save, o žmoną ir kitus artimuosius. Jiems atrodo, kad viskas daroma tam, kad tik jų pasaulis nueitų šuniui ant uodegos, o iš tikrųjų taip elgtis jį verčia jo nerami ir nešvari sąžinė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius