Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaip natūraliai padidinti krūtinę? Veiksmingi pratimai

Džiaugtis dailia krūtine, ko gero, nori visos, todėl, besirūpindamos savo išvaizda, nepamirškite jai skirti daugiau dėmesio. Plastinės chirurgijos specialistus, neaiškius maisto papildus kur kas sveikiau pakeisti pratimais, padėsiančiais sustangrinti ir sutvirtinti krūtinę.
Atsispaudimai
Atsispaudimai / Fotolia nuotr.

Šie pratimai gali būti atliekami namuose bet kuriuo metu. Tik nepamirškite, kad, norėdamos pasiekti geriausių rezultatų, turėsite tam skirti nemažai laiko ir pastangų. Jei manote, kad verta, tuomet pirmyn!

Atliekant šią mankštą, stiprinami krūtinės raumenys, todėl pakeliamas tonusas, oda tampa elastingesnė, o krūtinė tvirtesnė.

 

1. Atsispaudimai

Atsispaudimus galime vadinti klasikiniu krūtinės stiprinimo ir stangrinimo pratimu. Jie itin efektyvūs ir padidina krūtinės ląstos raumenų tonusą. Kai darote atsispaudimus, delnai visu savo paviršiumi turi remtis į grindis, rankos būti pečių plotyje, o keliai suglausti arba vos praskėsti. Tokia poza duoda geriausių rezultatų. Taigi, įkvėpkite ir, visu kūnu lenkdamos rankas žemyn, artėkite prie žemės ir vėl kilkite į viršų. Atlikite 20–30 kartų.

 

2. Pratimas ant kėdės

Kad atliktumėte šį pratimą, pirmiausia atsisėskite ant kėdės ir rankas padėkite ant klubų. Tuomet visa jėga stenkitės pasukti viršutinę kūno dalį į kairę pusę. Nugara tuo metu turi būti tiesi. Šį pratimą atlikite keletą kartų, paskui pakartokite sukdamosi į dešinę pusę.

 

3. Pratimai ant kelių

Atsistokite ant kelių taip, kad jie būtų šiek tiek praskėsti. Tuomet pasilenkite, kad galva atsidurtų ties klubais. Atlikdamos pratimą, stenkitės iki galo įtempti krūtinės raumenis. Kartokite 4–6 kartus. Tada, sėdėdamos ant kelių, ištempkite prieš save koją. Lėtai leiskitės žemyn, kol krūtine paliesite klubus, paskui ištieskite prieš save rankas ir lenkitės, kol delnai ir kakta pasieks grindų paviršių. Atlikite pratimą kelis kartus.

 

4. Rankų galia

Šis pratimas paprastas, tačiau efektyvus ir greitai atliekamas. Turėdamos laiko, jį padaryti galėsite netgi darbe. Suglauskite delnus lygiagrečiai ties krūtine ir, kiek tik galite, stipriai suspauskite. Palaikykite 10 sekundžių. Pratimą kartokite 10–20 kartų.

 

Jūsų dėmesiui, pateikiame dar daugiau krūtinei stiprinti skirtų pratimų!

VIDEO: Pratimai krūtinei stiprinti

 

P. S. Kad pasiektumėte apčiuopiamų rezultatų, šių pratimų kompleksą turėtumėte atlikti kasdien ir ne mažiau kaip mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius