Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kultūra į namus“: šok taip, lyg niekas nematytų. Kur internete pasimokyti šokio judesių?

„Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ kviečia švęsti Tarptautinę laimės dieną. Dėl Lietuvoje paskelbto karantino kovo 20-ąją atkeliauja „Kultūra į namus“. Lietuvos šokio informacijos centro vadovė Gintarė Masteikaitė kviečia šokti. Žinoma, virtualiai.

Daugelis nori išmokti šokti, tačiau praverti šokių studijos duris išdrįsta ne kiekvienas. Šok taip, lyg niekas nematytų. Panašu, kad kaip tik šiuo metu tokia proga ir yra – šokti namuose.

Kaip sako G.Masteikaitė, kiekvieną dieną nuo 10 valandos ryto internete vyksta nemokamos šokių pamokos, pavadintos „Šokių pusryčiais“. Jos transliuojamos Šiuolaikinio šokio asociacijos feisbuko paskyroje, o jei „Šokių pusryčius“ pramiegate – įrašus galima pasižiūrėti ir vėliau.

Ir tai – ne viskas. Laimės baterijas Gintarė siūlo pasikrauti ir žiūrint šiuolaikinio šokio spektaklių vaizdo įrašus, kuriais dalinasi tiek pasaulio, tiek Lietuvos kūrėjai.

***

„Kultūra į namus“: sekite „Kaunas 2022“ Facebook ir Instagram paskyras arba skaitykite naujienų portalą 15min.lt.

Geriausių tinklalaidžių rekomendacijos, įvairių progų muzika su nostalgijos gaida iš Pakartot.lt, Kauno bienalės archyvas, gausybė audiotekos ir virtualios bibliotekos gėrybių, sportas bei judesys namuose, „Kaunas 2022“ ambasadorių rekomendacijos – tai šios ir dar daugiau temų, kurias sudėjome į „Kultūrą namuose“.

Žiūrėkite, klausykite, skaitykite, sužinokite, atraskite ir išlikite sveiki su kultūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius