-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 15

KINFO kino apdovanojimais bus pagerbti žiūrovų geriausiai įvertinti kino kūrėjai

Lietuvoje atsirado kritinė masė kinu besidominčių žmonių ir jų balsas turėtų būti išgirstas. Kinas pačia savo prigimtimi – demokratiškas menas, skirtas ir prieinamas didelei publikai. Tad norisi suteikti progą ne ekspertų komisijoms, bet visiems kino mylėtojams pasidalinti savo nuomone ir išreikšti palaikymą vienam ar kitam filmui, režisieriui ar mėgstamam aktoriui.
Laidos „Kinfo“ pristatymas
KINFO / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Paskelbta, kad pirmųjų kino „KINFO apdovanojimų“, kuriuose lemiamą žodį taria žiūrovai, ceremonija vyks sausio 29 dieną. Renginio organizatoriai primena, kad palaikyti savo lietuviško kino favoritus ir balsuoti dar galite iki sausio 19 dienos.

„Po pirmojo balsavimo etapo atsirado intriga, ką Lietuvos žiūrovai labiau palaiko: profesionalus ar mėgėjus. Būtent apdovanojimų renginio metu ir paaiškės laimėtojai, kurie sulaukė daugiausiai žiūrovų palaikymo“, – teigė vienas iš „KINFO apdovanojimai“ organizatorių Donatas Mincė.

Apdovanojimų metu bus parodytas Mariaus Ivaškevičiaus filmas „Santa“, kurio oficiali premjera Lietuvoje numatoma tik sausio 31 d. Tai pirmasis M. Ivaškevičiaus pilnametražis filmas, kuriame žiūrovui leidžiama iš arti pamatyti žmones, susiduriančius su įvairiais išbandymais, besistengiančiais įveikti santykių dramas.
 
Renginys vyks kino teatre „Forum Cinemas Vingis“, sausio 29 d., 19 val. Anot apdovanojimų rengėjų, visi yra kviečiami ir laukiami, kadangi žiūrovai ir yra žiuri nariai, kurie turi teisę savo akimis pamatyti, ką išrinko geriausiais.

Balsavimas iki sausio 19d. www.kinfo.lt/apdovanojimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius