Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 16

Namų kino platforma „ŽMONĖS Cinema“ atsinaujino – nuo šiol veikia ir TV bei mobiliuose įrenginiuose

Daugiau nei 100 tūkst. kino mėgėjų vienijanti kokybiško legalaus kino platforma internete „ŽMONĖS Cinema“ atsinaujino. Nuo šiol pasaulines kino premjeras ir lietuvių kūrėjų filmus žiūrėti siūlo ne tik kompiuterio, bet ir išmaniųjų TV bei mobiliųjų įrenginių ekranuose, rašoma „ŽMONĖS Cinema“ pranešime spaudai.
Visiekranai
Visi ekranai / „ŽMONĖS Cinema“ nuotr.

Didelis dėmesys turiniui ir net šešios TV ir išmaniųjų įrenginių programėlių versijos

„„ŽMONĖS Cinema“ visada labai daug dėmesio skyrėme turiniui, jo atrinkimui bei pristatymui. Nenorime remtis vien statistika ir algoritmais, kaip tai daro tarptautiniai namų kino gigantai. Mūsų turinio komanda mėgsta ir išmano kiną, bendradarbiaujame su pagrindiniais Lietuvos kino festivaliais, didžiausiais kino platintojais, tad gerą kiną vertinantiems žiūrovams galime pasiūlyti ir ką tik kino teatruose pasirodžiusias pasaulines kino premjeras, ir įdomiausius lietuvių kūrėjų darbus“, – sako „ŽMONĖS Cinema“ vadovas Šarūnas Dmukauskas.

„Tačiau ne mažiau svarbu ir techniniai platformos aspektai. Galimybė filmus žiūrėti televizoriaus ekrane ar mobiliuosiuose įrenginiuose yra standartas, todėl tiesiog privalėjome jį atitikti“, – pabrėžia Š.Dmukauskas. Pasak jo buvo sukurtos net šešios programėlių versijos, dėl ko platforma tapo patogiai pasiekiama „Android“ ir iOS mobiliųjų įrenginių vartotojams bei „LG“, „Samsung“ ir „Android“ TV įrenginių žiūrovams. Įdiegus „Google Pay“ ir „Apple Pay“ mokėjimo galimybes, patogesnis tapo ir atsiskaitymas.

Techniniai sprendimai įgyvendinti drauge su užsienio partneriu

Pasak Š.Dmukausko išmaniųjų TV ir mobiliųjų įrenginių programėlių kūrimas yra techniškai gan sudėtingas procesas, tad ieškota patikimo partnerio užduočiai atlikti: „Partnerio, kuris atitiktų mūsų keliamus kokybės, saugumo ir kainos kriterijus paieškos užtruko bene tiek pat, kiek ir techniniai darbai.

Paieškas pradėję Lietuvoje, jas išplėtėme visoje Europoje. Pasirinkome partnerį, kurio siūlomi techniniai sprendimai buvo lankstūs, jau patikrinti Europos rinkoje, ir geriausiai atitinkantys mūsų platformos specifiką – juk klientams siūlome tiek pavienių filmų peržiūros, tiek narystės galimybes.“

Netrukus „ŽMONĖS Cinema“ pasiūlys ir dar vieną žiūrovams svarbią naujovę – galimybę komentuoti ir vertinti patikusius filmus. „ „ŽMONĖS Cinema“ buria žmones, kurie vertina gerą kiną ir skiria jam laiko. Todėl norime pasiūlyti galimybę žiūrovams dalintis savo įžvalgomis ir rekomendacijomis vieniems su kitais“, – teigia „ŽMONĖS Cinema“ vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius