Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 31

Neoficialios „Saulėlydžio“ vyrų varžybos (video)

Vienas iš „Saulėlydžio“ tęsinių aktorių Peteris Facinelli atskleidė, jog tarp filmo vyrų aktorių egzistuoja neoficialios varžybos – kuris daugiau laiko praleis sporto salėje ir pademonstruos labiau ištreniruotus kūno raumenis.
Kadras iš filmo „Užtemimas“
Kadras iš filmo „Užtemimas“ / „Acmefilm“ nuotr.

„Užtemimo“ filmavimo metu tarp mūsų visų vyko slaptos ir nesusitartos varžytuvės. Nors filme nėra daug apsinuoginimo vietų ir mano vaidinamam herojui nereikėjo atrodyti kaip tarkim Kellano Lutzo herojui, tačiau atliekant kovų scenas gera fizinė parengtis buvo privaloma. Todėl aš kaip ir  visi kiti vaikinai kiekvieną atsiradusią laisvą akimirką praleisdavau treniruoklių salėse. Ir bet kada, kai tik kam nors prireikdavo vieną iš mūsų surasti, iškart eidavo ieškoti būtent ten“, – pasakojo 36-erių aktorius, filme „Saulėlydis“ bei jo tęsiniuose vaidinantis vampyrą Carlisle Culleną.

Peteris Facinelli teigia, esą iš visų aktorių būtent Kellanas Lutzas į šias varžytuves pažiūrėjo rimčiausiai ir tapo neoficialiu jų nugalėtoju.

„Atsimenu, kai nusileidęs liftu į treniruoklių salę, tik atsidarius durims prieš save išvydau Kellaną Lutzą ant grindų darantį atsispaudimus. Tą pačią akimirką iškėliau rankas į viršų ir pripažinau: „Viskas, tu laimėjai“. Po šio susitikimo ramia širdimi nuėjau į savo viešbučio kambarį“, – paslaptingos dvikovos detales paviešino aktorius.

Nors „Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ kinuose pasirodys tik liepos 2 d., tačiau bilietus į šį filmą galima įsigyti jau dabar.

Taip pat visi nemačiusieji pirmųjų filmo dalių „Saulėlydis“ ir „Jaunatis“ birželio 30 d. kviečiami jas išvysti kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ bei liepos 1 d. „Forum Cinemas Kaune“ už specialią kainą.

„Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ kinuose nuo liepos 2 d.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius