-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 04

„Seksas ir miestas 2“ – pasaulio moterys jame mato save

Filmas „Seksas ir miestas 2“ – romantinė, bet gyvenimiška komedija, tokia artima kiekvienai moteriai.
Filmas „Seksas ir miestas 2“
Filmas „Seksas ir miestas 2“ / Kadras iš filmo

Joje kalbama apie viso pasaulio moteris, kurios susiduria su panašiomis problemomis. Ne tik biologinėmis, bet ir politinėmis, ekonominėmis. Jos stengiasi būti tobulos motinos, žmonos, draugės. Į jų problemas filme žvelgiama humaniškai ir su humoru. Moterys, žiūrėdamos šią romantinę komediją, mato jame savo gyvenimą ir gali iš jo pasijuokti.

Filmo „Seksas ir miestas 2“ režisierius Michaelis Patrickas Kingas pripažino, kad filmas, kuris šįkart pasakoja apie keturių draugių Kerės Brendšou (akt. Sarah Jessica Parker), Samantos Džouns (akt. Kim Cattrall), Mirandos Hobes (akt. Synthia Nixon) bei Šarlotės Jork (akt. Kristin Davis) pabėgimą į Abu Dabį, alsuoja prabanga, tačiau yra labai artimas realioms gyvenimo situacijoms.

„Vieni sako, kad tai situacijų komedija, kiti teigia priešingai. Daugelis romantinių komedijų yra toli nuo realybės, tačiau tik ne ši“, – pabrėžia M.P.Kingas.

55 metų filmo kūrėjas taip pat juokauja, kad pirmasis filmas „Seksas ir miestas“ buvo niūresnis negu antroji kultinio filmo dalis.

JAV dienraščiui „The Los Angeles Times“ jis prasitarė, kad po pirmojo filmo „Seksas ir miestas“ norėjo sukurti kažką, kas pateisintų merginų aprangą, o šėlionės tęstųsi“.

Filmas „Seksas ir miestas 2“ kinuose – nuo gegužės 28 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius