Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite romaną „Aš, Džeinė“

15min ir leidykla „Balto“ skelbia konkursą – laimėkite Victorios Helen Stone knygą „Aš, Džeinė“.
Knyga „Aš, Džeinė“
Knyga „Aš, Džeinė“ / Knygos viršelis

Džeinė puikiai pritampa Mineapolio draudimo kompanijoje: patraukli, bet neįdomi dėl savo gėlėtų suknelių, pietų dėžučių ir gerai atliekamo nekvalifikuoto darbo. Ji – būtent tokia moteris, kokia patinka vidutinio lygio vadovui Stivenui Hepsvortui, – romi, nuolanki, tirpstanti nuo jo rodomo dėmesio. Tačiau niekas nė nenutuokia, kas iš tiesų yra toji Džeinė. Ypač Stivenas.

Po pilkos pelytės įvaizdžiu slepiasi moteris, pasiryžusi viskam: ji gundys ir leisis sugundoma, slėpsis ir seks, įsilies į Stiveno šeimą ir sužinos bjauriausias jo paslaptis. Džeinė bet kokia kaina išsiaiškins, kas jam svarbiausia. Tada galės visa tai atimti.

Kaip jis kadaise atėmė iš jos.

Knygos autorė Victoria Helen Stone gimė ir augo Vidurio Vakarų lygumose. Slapyvardžiu Victoria Dahl ji parašė daugiau kaip dvidešimt romanų, kai kurie tapo „USA Today“ bestseleriais. Vėliau ėmė kurti niūrius psichologinius trilerius. Leistis į ilgus žygius po kalnus vasarą su šeima jai patinka beveik taip pat, kaip būti namie žiemą. Trys Victorios Stone trileriai – „Evelyn After“, „Half Past“ ir „Aš, Džeinė“ – buvo įvertinti ir kritikų, ir skaitytojų.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: romano „Aš, Džeinė“ autorė Victoria Helen Stone yra rašiusi knygas prisidengdama slapyvardžiu. Koks jis?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius