-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Japonijoje jau leidžiamos knygos apie Donaldo Trumpo prezidentavimą

Nors Donaldas Trumpas dar nelaimėjo JAV prezidento rinkimų, o gal jų ir nelaimės visai, Japonijoje jau galima rasti knygų apie jo galimą prezidentavimą, rašo „The Washington Post“.
Donal
Donal / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Japonija yra JAV sąjungininkė Azijos regione, o kandidatų į JAV prezidento debatuose eskaluojama ir Japonijos tema. Šiai šaliai D.Trumpas negaili kritikos.

Skaičiuojama, kad vien šiemet Japonijoje išleistos dvi dešimtys knygų apie D.Trumpą ir jo galimą prezidentavimą. Tiesa, šiose knygose į kandidatą į JAV prezidentus žvelgia ne iš pačios geriausios pusės: vienose iš jų kalbama apie tai, kodėl D.Trumpas sulaukė tokio amerikiečių populiarumo, kitose reiškiamas nerimas, kad politikas, tapęs JAV prezidentu, sugriautų santykius su Japonija.

Tai nėra pirmas kartas, kuomet D.Trumpas per rinkimų kampaniją atsiduria knygų leidėjų akiratyje. Prieš kurį laiką išleistas nacių vado Adolfo Hitlerio kalbų rinkinys buvo iliustruotas politiko ir verslininko nuotrauka, kurioje jis priminė fiurerį. Kaip sakė knygos leidėjas, D.Trumpo ir A.Hitlerio sakytos viešos kalbos turi daug panašumų, tad neatsitiktinai dviejų leidinių iliustracijoms buvo pasirinktas respublikonų kandidato į JAV prezidentus atvaizdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius