Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesioginė transliacija: žurnalisto Dovydo Pancerovo knygos „Kiborgų žemė“ pristatymas Vilniaus knygų mugėje

Šeštadienį Vilniaus knygų mugėje pristatoma debiutinė žurnalisto Dovydo Pancerovo knyga „Kiborgų žemė“. Šios knygos pristatymą nuo 12 val. tiesiogiai galite žiūrėti portale 15min.
Dovydo Pancerovo debiutinė knygą „Kiborgų žemė“
Dovydo Pancerovo debiutinė knygą „Kiborgų žemė“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ši knyga – portalo 15min inicijuoto socialinio projekto dalis. Karas Ukrainoje dramatiškai priminė, kad ir Lietuvos saugumas nėra nepajudinamas, todėl būtinos nuolatinės pastangos jį stiprinti. Stiprinti ne tik aukščiausiu valstybės lygiu. Tai galime ir turime daryti kiekvienas.

AUKOKITE: Prisijunkite prie 15min paramos iniciatyvos ir kartu pasirūpinkime Kęstučio bataliono karių gerove

Visas šios knygos pelnas bus skirtas Lietuvos kariuomenei, konkrečiai – Lietuvos didžiojo kunigaikščio Kęstučio mechanizuotajam pėstininkų batalionui. Šis Tauragės rajono Sakalinės miškuose įsikūręs batalionas – vienas atokiausių ir labiausiai atskirtų nuo civilinės aplinkos. Jame privalomąją karo tarnybą gali atlikti iki 600 šauktinių, taip pat tarnauja apie 400 profesinės tarnybos karių.

Portalas 15min kartu su partneriais šio projekto lėšomis įsipareigoja batalione įrengti dvi šiuolaikiškas laisvalaikio-edukacines erdves. Jos užtikrins visavertį savo pilietinę pareigą garbingai atliekančių Lietuvos šauktinių ir šalies gynybai pasirengusių profesinės tarnybos karių laisvalaikį bei švietimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius