Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 25

Gyvo garso koncertą sostinėje atšaukusi „SKYDERS“ : „SEL“ vardu nesidangstysime!

Roko grupė „Skyders“, nusivylusi organizatorių marketinginiais triukais, nusprendė atšaukti gruodžio 1-osios pasirodymą viename sostinės klubų. Muzikantus papiktino reklaminis plakatas, kuriame „Skyders“ pavadinimas, žaidžiant šriftais, virto „SEL“.
Grupė SKYDERS
Grupė SKYDERS / Organizatorių nuotr.

„Esame privesrsti priimti šį nemalonų sprendimą, nes tokia situacija prieštarauja mūsų įsitikinimams. Galiu suprasti, jog vakarėlių rengėjams norisi pritraukti kuo daugiau renginio svečių, bet toks komunikacinis sprendimas turėjo būti derinamas su mumis“, – sako „Skyders“ lyderis Tomas Šileika.

Anot grupės atstovo, vieno renginio organizatoriai savo plakate nurodė neteisingą grupės pavadinimą bei savavališkai prirašė galūnę „lt“. Maža to, visas šis užrašas buvo užrašytas smulkiu šriftu,  o roko grupės pavadinime stambiai išryškintos tik trys raidės „S“, „E“ ir „L“.

„Nežinau, gal organizatoriai  tikėjosi, kad mes apšildysime „SEL“, – klausė „Skyders“ lyderis ir atmetė tokios galimybės tikimybę.  „Nenoriu įžeisti „SEL“ muzikos gerbėjų, bet „Skyders“ to nedarys. Manau, kad mes ir „SEL“ esame skirtingų pasaulių atstovai, vadovaujamės skirtingomis vertybėmis, o dalis Egidijaus Dragūno pareiškimų mums yra visiškai nepriimtini“, – pridūrė Tomas Šileika.

Grupės atstovai savo pretenzijas bandė išdėstyti renginio organizatoriams, tačiau susisiekti su jais taip ir nepavyko. 

„Skyders“ atsiprašo savo muzikos gerbėjų, jog gruodžio 1-ąją sostinėje numatytas pasirodymas, nesulaukus organizatorių atsiprašymo, neįvyks. Artimiausi roko grupės koncertai numatyti Kauno „Džempube“, Šakiuose bei Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius