Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvos scenas sugrįžta Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis su projektu „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“

Birželio 7-ąją 19 val. Vilniuje Šv. Kotrynos bažnyčioje vyks koncertas „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“, kur savo talentus sujungs aukščiausios klasės muzikai – smuiko virtuozas Zbignievas Levickis ir jausmingo balso dainininkė Vaida Genytė. Šis koncertas rengiamas specialiu meno gerbėjų pageidavimu, kurie buvo sužavėti ir emociškai užburti po praėjusiais metais įvykusio ypatingai sėkmingo koncertinio turo.
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis / Organizatorių nuotr.

Paklausti kas paskatino šiuos charizmatiškus ir didelių publikos simpatijų nuolat sulaukiančius menininkus parengti tokią intriguojančią, jausmingą ir energingą koncertinę programą bei scenoje pasirodyti kartu, muzikantai atsakė, kad tai džiaugsmas ir palaikymas, kurį jie nuolat jaučia sklindant iš Lietuvos meno mylėtojų. Todėl šis koncertas tai žymių menininkų noro atskleisti scenoje balso ir smuiko meilę bei savo nuoširdumo ištikimai publikai išraiška, kuri bus nuolat jaučiama koncerto metu.

Zbignevo Levickio ir Vaidos Genytės koncerte, klausytojai bus apdovanojati tikra nuoširdžių emocijų jūra. Tad ko tikėtis publikai, kai vienoje scenoje susitiks „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatė bei dalyvė ir „Auksinio balso“ komisijos narys? Tai bus įspūdinga ir tikrai jus nustebins! Virtuoziški Zbignevo pasažai ir kerintis Vaidos vokalas, pritariant jausmingam Laurynos Lankutytės fortepijono skambesiui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų.

Visame pasaulyje žinomų kompozitorių A.Vivaldžio, C.Orfo, A.Pjacolos, M.Ravelio, A.L.Vėberio, A.Mocarto, I.Kalmano, I.Mončio, C. Sen Sanso ir kt. kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai kaip dar niekada neskambėjo Lietuvos scenoje. Klausytojų taip pat laukia ir smuiko virtuozo Zbignevo Levickio autorinis kūrinys „Maestro“.
Šis koncertas bus atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos pasaulį kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai.

Organizatoriai „Arts Libera International“ kviečia nepraleisti progos ir apsilankyti išskirtiniame meno spektaklyje, kur muzika ir artistų meistriškumas sugriaus sienas, rekomenduoja bilietais pasirūpinti iš anksto, nes artėjant koncertams jie brangs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius