Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atvyksta afrikietiškojo šokio kizomba guru Kwenda Lima

Jau trečius metus pasitinkanti Vilniuje įsikūrusi afrolatin šokių studija „Souls“ šį šeštadienį, kovo 17 dieną, kviečia vilniečius ir Vilniaus miesto svečius į susitikimą su vienu žinomiausiu dvasiškai jausmingo Afrikos šokio kizomba mokytoju Kwenda Lima.
Kwenda Lima
Kwenda Lima / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Iš Žaliojo Kyšulio salų kilęs K.Lima, kaip ir pats šokis kizomba, yra gerai žinomas tarp afrolatin šokėjų visame pasaulyje. Kizomba sparčiai populiarėja ir Lietuvoje. Pirmieji į Lietuvą šį šokį prieš dvejus metus atvežė ir Vilniuje pirmą kartą pristatė Giedrė ir Šarūnas Kondratai – afrolatin šokių studijos „Souls“ vadovai.

„Visi bent kartą susidūrę su K.Lima pasakoja apie jį kaip apie didžiausią savo vidinio tobulėjimo patirtį ir ypatingo šokio atradimą“, – sako Š.Kondratas. Pasak studijos „Souls“ vadovo, kiekvienas savo gyvenime turi bent kartą sutikti šį žmogų, jei tik yra tokia galimybė.

Kovo 17 dieną 12–20 val. prekybos centro „Flaggman“ patalpose, antrajame aukšte, tiesiai virš viešbučio „Novotel“ įėjimu, Vilniuje vyks 6 valandų trukmės užsiėmimų ciklas, kuriame K.Lima mokys
kizombos šokio paslapčių ir ką šis šokis gali suteikti šokantiesiems. Dalyvių taip pat laukia ir pažintis su „Aurasoma“ – spalvų terapija, bei specialiu tik K.Limos dėstomu „Kaizen Dance“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius