-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jaunojo dizainerio prizas 2017“: išrinkite geriausią komunikacijos dizaino kategorijos darbą

Jau septintą kartą rengiamas konkursas „Jaunojo dizainerio prizas“ kviečia išrinkti, publikos nuomone, geriausius produkto, komunikacijos ir mados dizaino projektus. Balsuokite už Jums labiausiai patikusį darbą kiekvienoje kategorijoje.
Agnė Žiūkaitė: Intervencinis socialinis projektas „Juoda turi balto“
Agnė Žiūkaitė: Intervencinis socialinis projektas „Juoda turi balto“

Agnė Žiūkaitė: Intervencinis socialinis projektas „Juoda turi balto“

„Juoda turi balto“ – intervencinis socialinis projektas, kurio tikslas – skatinti kritinį mąstymą, gebėjimą pažvelgti į situaciją iš skirtingų perspektyvų ir kiekvienoje „juodoje“ atrasti „balto“.

Plakatais ir kitomis vizualios raiškos formomis pateikiamos spekuliatyvios, negatyvios internetinių portalų antraštės ir pozityvūs argumentai, kaip požiūris kitu kampu.

Eglė Bačianskaitė: Vidinio tilsmo kambarys

Vidinis tilsmas – savęs pažinimo, pagal žymų lietuvių rašytoją, filosofą Vydūną, ekspozicinė koncepcija. Ekspozicijoje lankytojas turėtų galimybę per klausos, regos, lytėjimo pojūčių aktyvinimą pajausti ir suvokti Vydūno sąmoningą gyvybingumo filosofiją. Ekspozicinė įranga sukurta Kintų Vydūno kultūros centro muziejaus konkrečiai erdvei, kaip nuolatinė, moderni, interaktyvi ekspozicija, tačiau gali būti ir kilnojama.

VIDEO: Eglė Bačianskaitė: Vidinio tilsmo kambarys

Greta Janutytė: Socialinis projektas-instaliacija „Pagalbos refleksas“

Kasdienybės rate įstrigusi ir nuolat skubanti visuomenė nepastebimai užsimerkia ir nebemato supančios aplinkos, tampa abejinga ir nejautri įvykiams, tiesiogiai neliečiantiems jos pačios. Toks atsiribojimas tampa rimta grėsme visuomenės gerovei ir bendruomeniškumui, kai gatvėje įvykusi nelaimė nepažįstamajam tampa tik praplaukiančiu vaizdu pro akis, net nesusimąstant, jog vertėtų sustoti ir ištiesti pagalbos ranką ar paklausti elementariausio klausimo: „Ar viskas gerai?“

Socialiniu projektu-instaliacija „Pagalbos refleksas“ atsigręžiama į abejingumo problemą Lietuvoje ir kviečiama įsiklausyti į šešias autentiškas istorijas, interaktyviai skatinančias tave ir kitus nenusisukti ir nelikti abejingiems kito nelaimei. Siekiama nutolti nuo herojiškumo, stengiamasi išsaugoti nuoširdumą ir atrasti tiesioginį, unikalų ryšį su klausytoju bent kelioms minutėms. Todėl iki 3 minučių trukmės sumontuoti garso takeliai yra išklausomi per aplinkos garsus izoliuojančias ausines visuomenės kasdieniškoje aplinkoje – gatvėse, per festivalius bei miesto renginius.

Greta Janutytė: Socialinis projektas-instaliacija „Pagalbos refleksas“
Greta Janutytė: Socialinis projektas-instaliacija „Pagalbos refleksas“

Milda Šiulytė: Socialinės komunikacijos projektas „Mintys ir refleksijos Ease“

Ar kada nors susimąstėte, kokios sunkios gali būti 20-kelių metų žmogaus mintys? „Ease“ – tai socialinės komunikacijos projektas, siekiantis atkreipti dėmesį į vis augantį skaičių „Y“ kartos žmonių, kenčiančių nuo kasdienės įtampos, nerimo, streso ir kitų neigiamų jausmų, vedančių prie įvairių psichinės sveikatos sutrikimų. Vizualinio projekto centre – autentiški jaunų žmonių tekstai ir vaizdai, atspindintys jų vidinius konfliktus, kuriais siekiu paskatinti žmones analizuoti savo mintis ir nelikti abejingiems kitų išgyvenimams.

Dalijimasis mintimis, lūkesčiais, nuomone ar jausmais stiprina tarpusavio ryšį su mus supančiais žmonėmis ir – svarbiausia – padeda geriau suprasti save patį.

VIDEO: Milda Šiulytė: Socialinės komunikacijos projektas „Mintys ir refleksijos Ease“

Taip pat kviečiame balsuoti ir išrinkti:

„Jaunojo dizainerio prizas 2017“: išrinkite geriausią mados dizaino kategorijos darbą

„Jaunojo dizainerio prizas 2017“: išrinkite geriausią produkto kategorijos darbą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius