-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kirdeikį šokiams įkvėps naujas gyvas talismanas

Ją turėjo Dexteris, joje dirbo Mendelejevas, joje iki šiol gyvena būriai pelyčių, o jie, išstumdę visus stalus ir išmetę kolbas, čia šoka. Rugsėjį Vilniuje startuoja šokių studija „Lab“. Žinodami, jog yra daugybė norinčiųjų šokti, o didžioji dalis nežino kur, jie ėmėsi veikti. Surinko profesionalią komandą, savo rankomis įsirengė gražią ir jaukią studiją bei yra tikri, kad ir Pinokį išmokytų padarytį „bangelę“.
Spektaklio „Apetitai“ premjeros akimirka.
Šarūnas Kirdeikis šįkart renginyje buvo be sesers Kotrynos. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Šokiai Talismanas

Pavadinimas „Lab“ – žodžio Laboratorija trumpinys – įkūnija tai, kokių idėjų vedami žmonės dirbs studijoje. „Lab“ – vieta šokio eksperimentams, laisvam požiūriui, plačiai mąstantiems žmonėms ir naujų idėjų įgyvendinimui.

Studijoje nuolat bus dėstomi hip-Hop, streetdance, show dance, jazz, jazz-funk, breakdance (Bboying) šokių stiliai, tačiau nariai taip pat turės galimybę seminarų ir nereguliarių užsiėmimų metu susipažinti ir įsigilinti į house, popping, locking bei klasikinius ir modernius šokius.

„Lab“ mokytojų komandoje – tik šokio profesionalai, jau daug metų gyvenantys šokiu, besidomintys naujausiomis šokio tendencijomis ir žinantys realią padėtį bei šokio veidą, nes patirties jie semiasi keliaudami po pasaulį ir mokydamiesi pas aukščiausio lygio šokėjus bei mokytojus. Mokytojų komandą sudaro Karibų kilmės dėstytojas iš Paryžiaus, šiuo metu gyvenantis Lietuvoje, Hubert-Fabien Lagin, TV projektų, daugelio atlikėjų ir didžiausių Lietuvoje vykstančių koncertų choreografas Šarūnas Kirdeikis, „Ežio“ Inkubatoriaus nugalėtojai Veronika Brasaitė ir Edvinas Brasas, „Top Fint 2004“ geriausias B-Boy, „Hand Stand” breiko turnyro nugalėtojas ir daugelio kitų šokio varžybų prizininkas Laurynas Žakevičius bei dar keli šokio profesionalai, kurių atostogos užsitęsė, ir jie laukiami draugiškam rankos paspaudimui pradėti darbus.

Laboratorije taip pat įsikurs bei skysčius iš mėgintuvėlio į mėgintuvėlį pilstys jau ketvirtus metus gyvuojanti profesionali vaikinų šokėjų grupė „Show Makers“ bei „Tabami“ šokio teatro trupė, kuri praeitą pavasarį pristatė debiutinį savo spektaklį „Apetitai“.

„Džiaugiuosi galimybe būti šios naujos šokio iniciatyvos dalimi. Visa komanda yra nusiteikusi dirbti rimtai, daug ir linksmai. Kad jau esame laboratorija, galvojame įsigyti ir talismaną – sportišką baltą pelytę bei pastatyti jai akvariumą-labirintą, – mintimis dalijosi Š. Kirdeikis. – Taip pat turime vieną misiją – reabilituoti Youtube portale „liūdnai“ ir kartu smagiai pagarsėjusią šokėją Veroniką, kuri savo filmuke šokdama nuspiria palubėje kabančią lempą. Veronika – viena mūsų mokytojų ir, patikėkit, tikrai ne prasčiausia. Specialiai jos pageidavimu studijos lubos yra keturių metrų aukščio, tad repeticijų metu lempos turėtų likti sveikos.“

Kaip ir visa Hip-Hop kultūra bei su ja susiję šokiai, studija „Lab“ taip pat vadovaujasi tais pačiais principais – nesvarbu, kiek tau metų, kokia tavo odos spalva, kokia lytis, religija, svarbu, kad norėtum kurti, gyventi ir šokti pozityviai.

Eksperimentas prasideda rugsėjį Vilniuje, Šiaurės Miestelyje, Lakūnų g. 24, 15 korpuse, prekybos centre „Parkas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius