Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncertiniame ture – grupių „Junior“, „Pikaso“ ir „Mango“ klasika

Įvairių šalies miestų klausytojai turės unikalią galimybę išvysti keliolikos metų lietuviškos popmuzikos kaleidoskopą vienoje scenoje – kultinės grupės „Junior“ nariai, neblėstančia klausytojų meile besimėgaujantys „Pikaso“ vaikinai bei žavioji atlikėja, buvusi populiariosios „Mango“ trijulės narė Viktorija Perminaitė susibūrė išskirtiniam koncertų turui.
Rengiamas išskirtinis koncertinis turas.
Rengiamas išskirtinis koncertinis turas. / „Muzikos žinių“ nuotr.

Nepakartojamas šou suteiks klausytojams progą prisiminti ir iš naujo atrasti geriausias ir garsiausias lietuviškas dainas viename koncerte, lydimame įspūdingų šokėjų pasirodymų bei gyvos muzikos. Gastrolių metu dainininkai susitiks ir su tais, kuriems ypač reikalingas dėmesys ir šiluma – jie lankysis įvairių miestų vaikų globos namuose ir bendraus su jų auklėtiniais, perduos mažiesiems rėmėjų dovanas.

Gyva lietuviškos popscenos legenda tapusi grupė „Junior“, susibūrusi 1996-aisiais, garsėjo ne tik stulbinamu populiarumu paauglių gretose, bet ir itin originaliais pasirodymais. Lietuviškos popscenos šou pradininkai puikiai žino, kad sugrįžtuvės – dviguba atsakomybė. Tad pernai, rengdamiesi prodiuserinės kompanijos „Cactus“ dešimtmečio koncertui, grupės nariai ne tik surinko geriausias savo dainas, bet ir pasirūpino originalia scenografija, o į kompaniją pasikvietė visą būrį puikių šokėjų.

Koncertuose ypač laukiama publika, kuriai grupių „Junior“, „Mango“ ir „Pikaso“ šlovės zenitas sutapo su ankstyvąja jaunyste.

Puikūs atsiliepimai ir pramogų organizatorių pageidavimai paskatino „juniorus“ surengti dar du pasirodymus, o dabar kolektyvas pasiryžo leistis į koncertų turą, kurio metu ketina susitikti su savo gerbėjais įvairiuose šalies miestuose. Be garsiųjų hitų „Jausmai“, „Būkime kartu“, „Nida‘99“, grupė atliks ir visiškai naują savo kūrinį.

Koncertuose dalyvausianti vaikinų trijulė „Pikaso“ po ketverių metų kūrybinės pertraukos sugrįžo į sceną 2008-aisiais. Netrukus hitų „Jis tau meluoja“, „Europos vidury“, „Baltas laiškas“, „Pravirkęs ruduo“, „Ašarėlė“ atlikėjai išleido visiškai naują albumą „Vakar buvo vakar...“, kuriame skamba gausybė brandžių, bet tokių pat jausmingų ir romantiškų kūrinių. Šį mėnesį klausytojus pasieks ir dar vienas produktyvios grupės leidinys – mini albumas, kuriame bus drauge su merginų grupe „69 danguje“ įrašyta daina „Dešimt priežasčių“, didelio populiarumo sulaukęs radijo singlas „Viskas baigta“, taip pat visiems žinomo Laimonto Diniaus hito „Atsiprašau“ bei pačių „pikasų“ pirmojo hito „Saulė“ naujos versijos. Visos šios dainos skambės ir scenoje.

Tikra koncertų puošmena taps sėkmingą solinę karjerą plėtojanti dainininkė Viktorija Perminaitė. Mergina, prieš kurį laiką išleidusi debiutinį solo albumą „Aš viena“, pasirodymų metu atliks ne tik klausytojų jau pamėgtas savo dainas, bet ir atiduos duoklę grupei „Mango“, kurioje dainavo visą dešimtmetį – iš gausaus grupės muzikinio palikimo atlikėja pasirinko jos širdžiai artimiausius kūrinius ir juos atliks solo. Vienas populiariausių merginų kolektyvų visoje lietuviškos popmuzikos istorijoje per savo kūrybinės veiklos laikotarpį išleido 16 albumų ir singlų.

Koncertuose ypač laukiama publika, kuriai grupių „Junior“, „Mango“ ir „Pikaso“ šlovės zenitas sutapo su ankstyvąja jaunyste, o kiekviena šių atlikėjų daina žadina nostalgiškus prisiminimus. Tačiau neliks nuskriausti ir mažiausieji klausytojai – be smagios muzikos, jiems bus rengiamos specialios atrakcijos. 

Koncertus vainikuos grupės „Pikaso“ hitas „Dešimt priežasčių“, kurį atliks visi renginio dalyviai.

Turo koncertų grafikas:

02.19 d. 18 val. Šilutės kultūros centras.
02.20 d. 18 val. Jurbarko kultūros centras.
02.21 d. 18 val. Tauragės kultūros centras.
02.26 d. 18 val. Plungės kultūros centras.
02.27 d. 17 val. Telšių kultūros centras.
02.28 d. 17 val. Mažeikių kultūros centras.

03.04 d. 18 val. Marijampolės kultūros centras.
03.05 d. 18 val. Alytaus komunikacijos ir informacijos centras.
03.06 d. 22 val. Kauno muzikos klubas „Combo“.
03.12 d. 18 val. Šiaulių koncertų salė „Saulė“.
03.13 d. 18 val. Biržų kultūros centras.
03.14 d. 16 val. Panevėžio bendruomenės rūmai.
03.24 d. 18 val. Ukmergės kultūros centras.
03.25 d. 18 val. Rokiškio kultūros centras.

04.04 d. 20 val. Palanga, „Laukinių vakarų salūnas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius