Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lektoriai savo paskaitomis įkvepia ir festivaliuose

„VAROM! Summer fest’17” organizatoriai pastebi tendencijas, kad jau penktus metus rengiamame festivalyje vis daugiau žmonių atvyksta dėl paskaitų. Kalbinti lektoriai prieš festivalį dalijasi mintimis apie sąmoningų renginių publiką, žada sudominti ir praturtinti dalyvius savo išmintimi.
„VAROM! Summer fest’17” renginys
„VAROM! Summer fest’17” renginys / Organizatorių nuotr.

Giedrius Švetkauskas yra seminarų organizatorius bei pranešėjas saviugdos temomis, pateikiantis asmeniniu ir profesiniu tobulėjimu suinteresuotiems žmonėms unikalias savęs ugdymo žinias.

„VAROM! Summer fest’17“ metu pažintinės pramogos „Apie ką sako tavo veidas?“ metu vedėjas Giedrius Švetkauskas trumpai papasakos apie žmogaus charakterio identifikavimo pagal išorinius genetinius (veido) bruožus technologiją – fenotipologiją bei jos autorių Marką Lučiną.

VAROM! klausia Giedriaus Švetkaisko: festivalis stereotipiškai asocijuojasi su muzika, VAROM! festivalio organizatoriai siūlo papildomai ir pasisemti žinių paskaitose. Ar verta propaguoti tokią idėją ir kodėl?

G.Š.: taip, kadangi taip galima pritraukti tų dalyvių į festivalį, kurie dėl muzikos nevažiuotų, bet dėl žinių – atvažiuotų.

VAROM!: Festivalis pasižymi ypatinga atmosfera, kur renkasi sąmoningi, aktyvūs ir kokybiškai bei blaiviai pramogauti linkę žmonės. Ko tikitės iš VAROM! festivalio dalyvių?

G.Š.: taip, girdėjau iš pažįstamų, kad čia vyrauja laisva, draugiška energija. Dar nė karto tokiame renginyje nebuvau, todėl su nekantrumu laukiu festivalio, kuriame dalyvausiu su pažintine pramoga “Apie ką sako tavo veidas?”

Organizatorių nuotr./„VAROM! Summer fest’17” renginys
Organizatorių nuotr./„VAROM! Summer fest’17” renginys

VAROM!: festivaliu siekiama propaguoti sveiką gyvensenos būdą ir padaryti blaivias pramogas madingomis, prisidėti prie sąmoningos visuomenės kūrimo. Ko palinkėtumėte festivalio organizatoriams?

G.Š: dirbti pelningai, kad entuziazmas neužgestų.

Jau kelintus metus iš eilės festivalyje dalyvaujantis, lektorius Darius Ražauskas, teigia, kad Lietuvos publika sparčiai bręsta ir tobulėja. Festivalis, turintis tik gerą muzikinį foną, nebėra patrauklus ar konkurencingas kitų festivalių fone. Žmonėms festivaliuose kaip ir gyvenime norisi balanso. Truputi garso, truputi tylos, truputi žinių, truputi ežero ir saulės.

Asmeninio archyvo nuotr./Darius Ražauskas
Asmeninio archyvo nuotr./Darius Ražauskas

VAROM! klausia Dariaus Ražausko: Ar teko dalyvauti festivalyje, kaip dalyviui? Kuo festivalis, kaip savaitgalio pramoga, skiriasi nuo kitų pasibuvimų?

D.R.: Dalyvavau kaip lektorius. Šis festivalis tai puiki erdvė susirasti naujų draugų ir saugiai bei linksmai pašėlti gamtoje.

VAROM!: Apie ką skaitysite paskaitą šių metų VAROM! Summer fest’17?

D.R.: Vyrų ir moterų santykiai linksmai. Kaip išgyventi poroje ir neiššokti pro langą? Ir savęs pažinimas. Kaip atrasti save ir savo kelią į laimę?

Darius laukia dalyvavimo birželio 30 – liepos 2 dienomis vyksiančiame festivalyje ir ragina ruošti klausimus bei žada naudingas diskusijas. „O „VAROM!“ organizatoriams linkiu toliau populiarinti blaivias pramogas bei sveiką gyvenseną. Šaunuoliai!“, – priduria Darius Ražauskas.

„VAROM! summer fest’17“ vyks birželio 30 – liepos 2 d. Vaikai iki 12 m. amžiaus įleidžiami nemokamai, nuolaidos taikomos moksleiviams, studentams. Papildomi mokesčiai už palapinės statymą netaikomi. Daugiau informacijos čia bei čia.

Įsigyk bilietą galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius