-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK vakarėlis baigėsi siautulingais šokiais ir jausmų antplūdžiu (nuotraukos)

Sostinės „New York“ klube ramiai prasidėjęs LNK sezono vakarėlis nuo laidų pristatymo pakrypo link dainų, šokių ir viliotinių...
Laidų pristatymu prasidėjęs vakarėlis baigėsi dainomis ir siautulingais šokiais.
Gabrielė Martirosianaitė ir Ugnė Skonsmanaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

LNK pramogų traukinio prižiūrėtojais penktadienio vakarą dirbo nenuilstantys Saulėnas ir pensininkas Vydas, kuriems talkininkavo naujoji „Muzikos akademijos“ vedėja Simona Čėsnaitė bei Rolandas Vilkončius. Vedėjų ketvertas pristatė naujausias laidas ir kvietė į sceną tų laidų dalyvius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Laidų pristatymu prasidėjęs vakarėlis baigėsi dainomis ir siautulingais šokiais.
Ruslanas Kirilkinas
Laidos „Humoro šou Nr.1“ dalyviai Juozas Gaižauskas, Sakalas Uždavinys ir Darius Petkevičius į sceną pasikvietė žurnalistę Astą Dudurytę. Spektaklio, kuriame vaidina vardu – „Striptizo ereliais“ – pasivadinę vyrai čia pat scenoje mėgino sugundyti Astą.

Aistras scenoje toliau kaitino Gabrielės Martirosianaitės ir Ruslano Kirilkino muzikinis duetas; vyrai gavo progą paganyti į „Olialia pupyčių“ trejetą. Dainavimo sugebėjimus pademonstravo ir, R.Vilkončiaus nuomone, „beveik toks pats žavingas kaip ir trečias „Golf“ automobilis“ Saulėnas, gyvai improvizavęs pagal Rihannos dainą „Umbrella“.

Saulėnas taip pat sprendė dilemą – ar priimti vietoj atlikėjos Berneen į laidą "Kakadu" naują vedėją Ugnę Skonsmanaitę. Galiausiai nusprendęs, kad mergina verta būti LNK kolektyve, šiaulietis pritariamai sušuko "respekc".

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Laidų pristatymu prasidėjęs vakarėlis baigėsi dainomis ir siautulingais šokiais.
Deivydas Zvonkus su bičiule

Paskutinė vakaro dalis privertė iki tol ramiai renginį stebėjusius žiūrovus pajudėti ar bent jau pakilti nuo staliukų: prasidėjo projektas „Tabami goes Queen“. Šįkart vietoj Manto Jankavičiaus į sceną kilo atlikėjas Donatas Montvydas, puikiai įsijautęs į „Queen“ lyderio Freddie Mercury vaidmenį.

Prasidėjus šokiams aikštelėje konkurentų neturėjo LNK žinių komanda su sporto žinių vedėju Tomu Langviniu priešakyje. Jis šokti kvietė ne tik moteris, bet ir vyriškius, taip pat ant scenos nusprendė pademonstruoti trumpą viliotinį. Vyrui talkino kiek santūriau šokę žinių vedėjai Asta Dudurytė ir Gintaras Deksnys.

Besibaigiant vakarui kai kurie renginio dalyviai nesuvaldė savo jausmų ir emocijų. Prie „New York“ klubo laiptų duodamas darbo fotografams meiliai glėbesčiavosi su draugu bei bučiavosi su bičiule dainininkas Ruslanas Kirilkinas. Iš renginio ne su savo žmona išėjo atlikėjas Deivydas Zvonkus, neseniai jau atsidūręs vieno žurnalo puslapiuose įamžintas besiilsintis prie jūros su kita moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius