-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteriška bobų vasaros preliudija

Šį penktadienį Vilniaus „Havana Social Club“ administracija visiems vyrams pataria būti tolerantiškiems, pamiršti vyriškus juokelius ir su plačia šypsena kalbėti apie lyčių lygybę bei turėti rezerve keletą skambių komplimentų.
DJ Aldona
DJ Aldona / Domo Riniaus nuotr.

Teritoriją okupuoja vakarėlis „Ladies in da House“, kuriame plokšteles suks visas būrys žavių ledi: SiSi (Simona&Silva Zip FM), Deficitas, Aldona (80’s) ir Sweet Flow (Kandis).

Kalbama, kad neišskiriamosios SiSi (Simona&Silva Zip FM) kai kam patinka mažiau už „Tele Bim Bam“. O jos dėl to nesuka galvos ir radijo eteryje propaguoja žavų juoką, jaunatvišką veržlumą ir nerūpestingumą. Tokią pačią nuotaiką jos skleidžia ir šokių aikštelėje.

Kartu su susirinkusiais linksminsis ir nepamirštamą atmosferą vakarėliuose kurianti žavioji Dj Aldona. Pankė, aistringa Lietuvos patriotė, motociklininkė, „Olialia“ mergaitė kitaip – visa tai apie Aldoną. Ją drąsiai galima vadinti 80-ųjų muzikos pioniere Lietuvoje. Prie merginų prisijungs paslaptinga vakaro viešnia Dj Deficitas, grojanti deficitinę muziką – new wave/post punk/electro clash. Organizatoriai, praverdami paslapties skraistę sako, kad ji visų mylima, tačiau tik patys galite išsiaiškinti kodėl. Taip pat prie didžėjaus pulto stos ir šeimynėlės „Kandis“, atidariusios to paties pavadinimo Boutique parduotuvę, atstovė Sweet Flow.

Ankstyva įžanga į bobų vasaros sezoną – šį penktadienį, 22 val., „Havana Social Club“. Bilieto kaina – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius