Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Pasaulinė tango diena su kraują kaitinančiu šou „Otango“

Gruodžio pradžioje pirmą kartą mūsų šalyje gastroliuos pasaulinį pripažinimą pelnęs Argentinos tango šou „Otango“. Pasaulinės tango dienos proga garsusis argentiniečių šou mūsų šalyje surengs du pasirodymus: gruodžio 6 dieną Panevėžio arenoje ir gruodžio 7 dieną „Siemens“ arenoje Vilniuje.
Argentinos tango šou „Otango“.
Argentinos tango šou „Otango“. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Šokiai Tango

„Įmonių grupės „SEVEN entertainment“ valdoma Panevėžio arena dar viena puiki vieta Lietuvoje organizuoti aukšto lygio koncertus ir šou renginius. Naujų arenų atsiradimas šalyje organizatoriams suteikia puikią galimybę rengti ne tik pavienius koncertus, bet ir atlikėjų koncertinius turus.“, – sakė „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus. „Šou „Otango“ atspindi visą Argentinos tango aistrą, todėl džiaugiamės, kad tikrieji tango virtuozai ją atskleis ne tik Vilniuje, bet ir Panevėžyje“.

Bilietus į šou „Otango“ platina bendrovė „Tiketa“. Pirmieji bilietai, kurių skaičius yra ribotas, kainuoja nuo 65 Lt. Vėliau bilietai kainuos nuo 80 iki 120 litų. Detalesnė informacija apie šio renginio bilietus yra pateikta interneto svetainėje www.tiketa.lt.

Carloso Gardelio mitologizuotas ir Ástoro Piazzollos išaukštintas tango yra kur kas daugiau nei tikrasis gyvenimo menas, tautos esmė ar Argentinos siela. Tango – nuostabi muzikos ir šokio legendos istorija. 17 pripažinimą pelniusių Argentinos artistų grįžta į Europą pakartoti savo milžiniškos sėkmės, kurios sulaukė išskirtinis šou „Otango“.

„Otango“ – tai stebuklinga meilės istorija, susidedanti iš dviejų veiksmų, šešių scenų ir šešiasdešimties kostiumų. Tiesiai iš Buenos Airių atvykę dešimt pripažintų šokėjų, penki muzikantai ir du išskirtiniai dainininkai atvers slaptas duris į sudaužytą, tačiau geidulingą ir užburiantį tango pasaulį.

Adrianas Veredice ir Alejandra Hobert – neginčijami tango pasaulio šviesuliai – be abejonių yra viena charizmatiškiausių šokančių porų, užaugusi su nauja argentiniečių šokėjų karta. Pagrindiniai „Otango“ šokėjai Adrianas ir Alejandra trupės choreografiją kuria su ta pačia aistra, kuri šokėjams padėjo pelnyti fantastišką pripažinimą visame pasaulyje.

Jiems talkina ne tik dabartiniai pasauliniai tango čempionai Fernandas Gracia ir Natalia Tonelli, bet ir kiti garsūs šokėjai: Claudius Gonzálezas ir Melina Brufman, Paula Rubín ir Marianas Galeano, Christianas Márquezas ir Virginia Gómez (pastarąją neseniai matėte šokančią grupės „Gotan Project“ dainos vaizdo klipe!).

Šokėjams išskirtinai sodraus tembro muziką kuria ir groja muzikantų ansamblis „The Otango“. Laiko patikrinti balso virtuozai Sebastianas Holzas ir Claudia Pannone šiandien yra vadinami greičiausiai kylančiomis naujosios Argentinos scenos žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius