Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trankūs šokiai skelbia „Urban Dance“ vasaros pradžią

Visi neabejingi šokiui liepos 15-ąją, ketvirtadienį, rinksis gyvos muzikos klubo „Tamsta“ kieme. Čia skambant nuotaikingai muzikai savo pasirodymus dovanos dešimtys šokėjų, trokštančių įspūdingais pasirodymais užburti publiką ir komisiją.
„Tamsta“ kviečia į šokio sūkurį.
„Tamsta“ kviečia į šokio sūkurį. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Šokėjai „Tamsta“ kieme bursis ne šiaip sau – čia vyks atrankos į festivalį „Tamsta muzika 2010“, kuris įvyks liepos 30–31 dienomis. Renginio dalyviai galės rungtis dėl geriausiųjų vardo ir kelialapio į festivalį šokdami pagal tris šokių stilius: hiphopo, breiko ir lindyhopo. Visą vakarą jiems muziką patieks ir plokšteles suks Vaiperis (ROB).

Kaip sakė renginio organizatorius, „Urban Dance“ atstovas Andro, vakaras bus smagus ir šiltas. „Bus daug žmonių, šokėjai suksis pagal hiphopo, breiko ir lindyhopo ritmus, o komisija stebės dalyvius ir rinks iniciatyviausius. Šįsyk nebus blizgančių taurių, tačiau renginys vyks linksmai ir „gatviškai“, – žadėjo jis.
 
Atrankos vyks „JAM session“ principu. Kiekvieno stiliaus šokėjai turės po valandą laiko. Po pasirodymų kaipmat bus įvardinti laimingieji. Planuojama, kad hiphopo ir breiko šokėjai, kaip ir įprasta, šoks rateliais ir išeidami į centrą rodys individualius pasirodymus, o lindyhopo šokėjai visi vienu metu šoks poromis.

20 geriausiai pasirodžiusiųjų iš kiekvienos kategorijos gaus pakvietimus į festivalį „Tamsta muzika 2010“, kurio metu vyks vasaros „Urban Dance“ turnyras. Jo dalyviai turės galimybę gauti daugybę prizų ir bus nustebinti maloniomis staigmenomis.
 
Dalyvauti gali visi norintys. Išankstinė registracija nebūtina. Dalyvių registracija ir apšilimas prasidės 17 val. Tad pasiimkite gerą nuotaiką ir keliaukite mėgautis šokiu!

Beje, atrankų metu greta veiks ir svetingoji „Tamsta“ Kava“, kur norintys galės pasigardžiuoti kvapnios kavos puodeliu, užkąsti naminio pyrago ar pasistiprinti burnoje tirpstančiais sumuštiniais.

Renginys vyks liepos 15-ąją, ketvirtadienį, nuo 17 val. iki 22 val. Įėjimas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius