-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienintelį kartą Palangoje – moters neištikimybė komedijoje „Mano žmonos vyras“

Perspektyvi Palangos pramogų rinka lėmė, kad šiemet „Domino“ teatras pajūrio sostinėje rodo net kelis pačius sėkmingiausius savo spektaklius. Kitą antradienį, rugpjūčio 10 dieną, pirmą ir vienintelį kartą šiais metais Palangoje lankysis seksualioji komedija apie moters neištikimybę „Mano žmonos vyras“. Ši komedija – tai paskutinė galimybė pamatyti „Domino“ teatro spektaklį kurorte šią vasarą.
Spektaklio „Mano žmonos vyras“ scena
Spektaklio „Mano žmonos vyras“ scena / D.Matvejev nuotr.

Šaunus vaizdelis: jūra, Kroatijos kurortas Splitas, jachta – komedija „Mano žmonos vyras“ neabejotinai idealiai subalansuota ją žiūrovams pristatyti Lietuvos pajūrio sostinėje. „Džiaugiamės galimybe rodyti tokį scenografiškai sudėtingą spektaklį Palangoje. Su Kostu Smoriginu ir Jolanta Dapkūnaite kursime kurortą kurorte, Splitą Palangoje ir per daug nemoralizuodami parodysime, kad prisilietus moteriai net neištikimybė gali atrodyti labai rafinuota ir smagi“, – sakė aktorius Juozas Gaižauskas.

Antradienį vyksianti komedija yra paskutinis spektaklis, kurį šį vasaros sezoną „Domino“ teatras rodys pajūryje. Tai puiki proga pamatyti komediją „Mano žmonos vyras“ prieš prasidedant rudens darbymečiui, kai rinkoje pasirodys ne viena nauja „Domino“ teatro premjera.

Spektaklis vyks Palangos Senojoje gimnazijoje 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius