Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje penktadienio naktį vyks per šimtą „Kultūros nakties“ renginių

Penktadienį Vilniuje vyks vienos nakties kultūros ir meno festivalis „Kultūros naktis“, jo programoje – daugiau kaip šimtas įvairių meno ir kultūros renginių.

Neliks užmirštos ir mažiau tradicinės erdvės – keletas šių metų projektų vyks ant vandens – Neries ir Vilnelės upėse. Neryje prie Baltojo tilto bus galima pamatyti „Vandens iliuzijas“, o Vilnelėje – šviesos instaliacijas.

Organizatorių nuotr./„Kultūros nakties“ projektas „Vilnelės šviesa“
Organizatorių nuotr./„Kultūros nakties“ projektas „Vilnelės šviesa“

Į muzikinius koncertus kvies „LRT Opus scena“ Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, Menų fabrikas „Loftas bei „Piano.lt“ vasaros terasa, o klasikinės muzikos gerbėjai bus laukiami „Skambančiuose Valdovų rūmuose“ bei Vilniaus Rotušėje.

Kaip ir praėjusiais metais, mažiesiems festivalio lankytojams bus skirtas visas Bernardinų sodas. Čia įsikursiančioje „Šeimų erdvėje“ vyks žaidimai, kūrybinės dirbtuvės bei muzikantų pasirodymai.

Festivalis „Kultūros naktis“ Vilniaus miesto gyventojus ir svečius šviesos ieškoti tamsoje pakvies birželio 19-ąją. Visi „Kultūros nakties“ festivalio renginiai yra nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius