Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Liuga išrinktas Valstybės teatrų asociacijos pirmininku

Lapkričio 5 dieną Valstybinio jaunimo teatro vadovas Audronis Liuga buvo išrinktas Valstybės teatrų asociacijos pirmininku, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Audronis Liuga
Audronis Liuga / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Audronis Liuga pakeitė asociacijai pirmininkavusį Lietuvos nacionalinio dramos teatro generalinį direktorių Martyną Budraitį.

„Asociacija sieks dialogo ir partnerystės su vykdomosios valdžios institucijomis ir nevalstybinėmis scenos menų organizacijomis. Partnerystės tikslas – konstruktyviai dalyvauti scenos menų tinklo politikos formavimo ir įgyvendinimo procesuose“, – apie būsimus tikslus sakė Audronis Liuga.

Valstybės teatrų asociacija vienija nacionalinius ir valstybinius teatrus bei koncertines organizacijas, finansuojamas iš valstybės biudžeto. Pagrindiniai asociacijos tikslai – telkti nacionalinius ir valstybės teatrus bei koncertines organizacijas bendrai veiklai ir savitarpio paramai; siekti efektyvaus Lietuvos respublikos įstatymų, reglamentuojančių kultūros, teatrų bei koncertinių įstaigų veiklą įgyvendinimo; koordinuoti jai priklausančių narių veiklą, realizuojant, ginant ir atstovaujant jų interesams valstybės ir savivaldybių institucijose bei įstaigose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius