-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Tylos!“: apie šiuolaikinį teatrą gali rašyti visi

Tarptautinis teatro debiutų festivalis „TYLOS!“, vyksiantis gegužės 12-18 dienomis Vilniuje, kviečia debiutuoti ne tik jaunuosius teatralus, bet ir žmones, nebijančius drąsiai išreikšti nuomonės apie šiuolaikinį teatrą. Garantuojame visišką rašinių žanrų ir formų laisvę, teigia organziatoriai.
Silvia Gallerano „La Merda“
Silvia Gallerano „La Merda“ / Guido Harari nuotr.

Festivalyje bus pristatyti septyni spektakliai, įvyks naujo teatro kvartalo Labdarių gatvėje atidarymas. Ypatingą festivalio atmosferą kurs muzikos, perfromansų, teatralizuotų šou miksas. Teatro fojė virs jaukia erdve diskutuoti, bendrauti, susitikti su jaunaisiais teatro kūrėjais.

2015 metų festivalio tematinė įvairovė apima politines, socialines, emocines, erotines, suicidines nuotaikas ir temas. Jaunas žmogus negali likti tam abejingas. Festivalio organizatoriai mano, kad žmogus, gyvenantis savo problemų, minčių ir įdėjų lauke, retai atranda jų atspindį teatre. Tarptautinis teatro debiutų festivalis „TYLOS! 2015” programą formavo galvodamas apie jauną žiūrovą, teatre ieškantį savo antrininko, teatrinio herojaus.

Taikliausi tekstai bus ne tik talpinami internetiniame puslapyje 15min.lt, festivalio socialinio tinklo Facebook profilyje, bet ir pristatomi Mažojo teatro fojė, naujienų lentoje.

Susidomėjusių unikalia galimybe rašyti, bendrauti ir nemokamai pamatyti „TYLOS!“ spektaklius, motyvacinio laiško laukiame el. paštu tylosfest@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius