-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į susitikimą „Prie arbatos“ kviečia aktorius ir režisierius Vidas Bareikis

Stojus beveik arktiniams šalčiams, Menų spaustuvė (MS) imasi fizinio ir dvasinio šildymo misijos – nuo vasario 9 dienos tęsiami diskusijų klubo „Prie arbatos“ susitikimai! Kitą ketvirtadienį 18 valandą MS Infotekoje jūsų lauks didelis virdulys ir viena fluxiškiausių dabarties Lietuvos teatro asmenybių – Vidas Bareikis.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Baigęs aktorinio meistriškumo studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pas režisierių Gintarą Varną, šiuo metu Vidas Bareikis gilinasi į režisūros amatą Maskvoje, Vsevolodo Mejerholdo centre pas garsų pedagogą Viktorą Ryžakovą. Pokalbyje su teatrologe Ingrida Ragelskiene Vidas kalbės apie su bendraminčiais įkurtą teatro judėjimą „No Theatre“, kartu pastatytus spektaklius, pasidalys keliomis naujienomis apie būsimą premjerą „Mr. Fluxus“ ir atskleis, kodėl spektaklio pavadinime atsirado žodis ŠARLATANAI.

Kitas vasario susitikimas klube „Prie arbatos“ – 23 dieną, 18 valandą. MS Infotekoje susitiksite su dviem nuostabiais aktoriais, kuriuos vienija ne tik bendra kūryba ne viename spektaklyje, bet ir tam tikra prasme kilmė – jie abu daug metų vaidino Klaipėdos dramos teatre. Nelė Savičenko ir Darius Meškauskas, kalbėdamiesi su teatrologe Vlada Kalpokaite ir diskutuodami tarpusavyje, dalysis patirtimis bei bandys atsakyti į klausimą, ar šiuolaikiniam teatro menininkui reikalingas teatras-namai?

Kaip ir pernai, visi pokalbiai bus filmuojami ir dedami į internetinę erdvę – puslapį www.menufaktura.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius