Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komedija „Laisva meilė“ atvyksta į Didžiąją Britaniją

Gegužės 4, 5 ir 6 dienomis į Londoną, Mančesterį ir Birmingamą atvyksta gerai žinomi lietuvių aktoriai Eglė Jackaitė ir Ramūnas Šimukauskas, kurie lietuvių išeiviams pristatys gyvenimiškos realybės ir šeimyninių dramų kupiną komediją „Laisva meilė“, sukurtą pagal žymaus italų dramaturgo, Nobelio premijos laureato Dario Fo pjesę.  
Eglė Jackaitė spektaklyje „Laisva meilė“
Eglė Jackaitė spektaklyje „Laisva meilė“ / VšĮ „Verslas ar Menas“ nuotr.

„Spektaklio siužetas gyvenimiškas, intriguojantis ir artimas kiekvienai porai. Kartu su aktoriumi Ramūnu Šimukausku labai džiaugiamės, jog galėsime šią komediją pristatyti ir išeivijoje gyvenantiems lietuviams. Daug ką spektaklio lankytojams galėsiu perteikti natūraliai, net nereikės vaidinti. Ne mažai lietuviškose šeimose naudojamų frazių žiūrovams sukels juoką iki ašarų“, – atviravo aktorė Eglė Jackaitė.

Anot organizatorių, spektaklis „Laisva meilė“, kuris yra labai populiarus Lietuvoje, sulaukė  susidomėjimo ir kvietimų atvykti į Didžiąją Britaniją. „Tikime, kad  išvykusiems  tautiečiams lietuviška kultūra ir menas yra artima jų širdžiai todėl, pristatant spektaklį, stengsimės būtent per meną priartėti prie  Lietuvos išeivijos. Taip pat šių  gastrolių metu žiūrovų susidomėjimas padės rasti atsakymą į mums rūpimus klausimus: ar užsienyje gyvenantiems lietuviams yra įdomūs mūsų šalyje lankomiausi spektakliai? Ar jie domisi ir palaiko lietuvišką kultūrą ir meną?“ – kalbėjo gastrolių organizatorė, VšĮ „Verslas ar Menas“ direktorė Eglė Jokužytė.

Gegužės 4 d. Londone, gegužės 5 d. Mančesteryje ir gegužės 6 d. Birmingame susituokusiems, išsiskyrusiems, draugaujantiems ar tiesiog mylintiems lietuviams bus suteikiama galimybė  su humoru pažvelgti į savo santykius kartu su spektakliu „Laisva meilė“. Bilietai internetu: www.eventslife.co.uk.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius