-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažuosius žiūrovus kviečia Keistuolių teatro spektaklis „Pati labiausia pasaka“

Vasario 20 d., sekmadienį, 12 val. Keistuolių teatras vėl kvies į lietuviškų pasakų varžytuves. Gruodžio mėnesį pristatytas kaip Kalėdų dovana mažiesiems, dabar vaidinimas virsta repertuariniu, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Spektaklio „Pati labiausia pasaka“ akimirka
Spektaklio „Pati labiausia pasaka“ akimirka / Keistuolių teatro nuotr.
Temos: 1 Teatras

Spektaklis skirtas visiems, kurie mielai klausosi pasakų, patys jas seka ir net tiems, kurie sako, kad pasakos jiems nepatinka, bet giliai širdyje vis tiek jas mėgsta.

 „Pati labiausia pasaka“ – tai linksmos pasakų varžytuvės. Aktoriai pokštaudami, šmaikštaudami ir žaisdami seka gerai žinomas ir kai kam gal visai negirdėtas pasakaites. Į spektaklio vyksmą įsitraukusi  publika, atlikdama nesudėtingas bet labai svarbias užduotis, neturi kada nuobodžiauti.

Kalėdų senelis, gruodžio mėnesį atlikęs svarbiausio pasakų vertintojo vaidmenį, jau seniai išdundėjo atgal į Laplandiją. Todėl dabar tik mažieji žiūrovai ir jų vyresni palydovai  vertins Keistuolių sekamas pasakas ir svarstys, kuri pasakaitė pati šmaikščiausia, baisiausia, gražiausia, linksmiausia ir kuris pasakorius pats šauniausias.

Pasakas seka penki Keistuolių teatro aktoriai:  Judita Urnikytė, Benita Vasauskaitė, Eimantas Bareikis, Vytautas Leistrumas, Dalius Skamarakas. Režisierius – Vaidotas Žitkus. Scenografiją ir kostiumus kūrė Laura Luišaitytė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius