-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikinis spektaklis „Pabėgimas iš Trepsės namų“ nuo šiol kvies susitikti LRDT

Praėjusiais metais aktorius Andrius Kaniava pristatė naujausią savo režisūrinį darbą – muzikinį spektaklį šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“. Remdamasis Jono Avyžiaus apysaka „Aštuonetas iš Trepsės namų“, Andrius Kaniava parašė libretą, muziką ir pastatė kupiną nuotykių spektaklį su ryškiais personažais ir nenuspėjama pabaiga.
Muzikinis spektaklis „Pabėgimas iš Trepsės namų“ nuo šiol kvies susitikti LRDT
Muzikinis spektaklis „Pabėgimas iš Trepsės namų“ nuo šiol kvies susitikti LRDT / Projekto partnerio nuotr.

Po klajonių po įvairias Vilniaus kultūrines erdves, miuziklas pagaliau rado namus – kovo 31 d. jis bus parodytas Lietuvos rusų dramos teatre, ten pat žiūrovus kvies susitikti nuo rudens.

„Pabėgimas iš Trepsės namų“ – tai istorija apie išlepintą mergaitę, vardu Trepsė, kuriai užtekdavo treptelėti kojele ir kiekvienas jos noras buvo išpildomas. O norai dažniausiai kildavo žaislų parduotuvėje. Tad, laikui bėgant, Trepsės kambaryje apsigyveno daugybė lėlių. Tik štai vieną dieną jos visos tapo nereikalingos, nes... namuose atsirado kompiuteris. Keletas lėlių norėdamos pamokyti nedėkingąją Trepsę susėdo į seną žaislinį automobilį ir pabėgo iš Trepsės namų. Štai čia ir prasideda narsių lėlių nuotykiai.

Miuziklas daugiau nei metus sėkmingai keliauja po Lietuvą ir skinasi kelią tiek į mažųjų, tiek į suaugusiųjų žiūrovų širdis, primindamas, kad visi trokštame būti mylimi ir reikalingi, o tam „reikia tik, kad širdy įžiebtum šviesą“.

Pabėgusias lėles vaidina aktoriai: Aistė Lasytė, Darius Auželis, Aleksandra Metalnikova, Valentinas Krulikovskis, Vaidotas Žitkus, Marija Korenkaitė, Agnė Kaktaitė.

Artimiausi spektakliai: kovo 24 d. 12 val. Kaune, Girstučio kultūros centre; kovo 31 d. 12 val. Vilniuje, Lietuvos rusų dramos teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius