-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

OKT/Vilniaus miesto teatro aktoriai kaupia jėgas naujam sezonui

Iš gastrolių po Sibirą grįžę OKT/Vilniaus miesto teatro aktoriai galės atsipūsti – kelionių maratonas baigiasi ir teatre tuoj prasidės atostogos. Pailsėję rudenį aktoriai vėl lips ant scenos, kur susitiks su Lietuvos publika. Kad susitikimas įvyktų, OKT skelbia naujo sezono spektaklius, į kuriuos jau galima įsigyti bilietus.
Spektaklio „Dugne“ akimirka
Spektaklio „Dugne“ akimirka / D.Matvejevo nuotr.

Rugsėjo mėnesį į OKT studiją sugrįš žiūrovų pamėgtas Oskaro Koršunovo spektaklis „Dugne“ pagal M.Gorkio pjesę. Ūkio banko teatro arenoje bus tęsiama OKT Šekspyriada: naujausias spektaklis „Miranda“, „Hamletas“, „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“, „Vasarvidžio nakties sapnas“. Šiemet su publika atsisveikins vienas radikaliausių, daug diskusijų tuo metu (1999 metais) sukėlęs O.Koršunovo spektaklių „Shopping and Fucking“ pagal M.Ravenhillo pjesę.

OKT gerbėjų rudenį laukia ir premjera – Artūro Areimos spektaklis pagal W.Shakespeare'o pjesę „Julijus Cezaris“. W.Shakespeare’o pjesė „Julijus Cezaris“ (1599 m.) yra pagrįsta tikrais senovės Romos istorijos įvykiais ir pasakoja apie sąmokslą prieš Romos diktatorių Julijų Cezarį bei jo nužudymą. Tai buvo viena iš pirmųjų Shakespeare’o pjesių, pastatytų „Globe“ teatre Londone, o vėliau sulaukė ypač daug sceninių ir kinematografinių interpretacijų.

Lietuvos teatro scenoje ši pjesė iki šiol niekada nebuvo statyta. Spektaklis bus rodomas rugsėjo 14-16 d. OKT studijoje. Bilietus įsigyti bus galima jau netrukus.

Bilietais į visus kitus spektaklius prekiauja „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius