Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Maskvoje žuvo žinoma Rusijos aktorė Marina Golub, prieš metus Vilniuje prisipažinusi mylinti Lietuvos teatrą

Trečiadienio naktį Rusijos sostinėje Maskvoje įvyko avarija, per kurią žuvo žinoma rusų aktorė Marina Golub.
Marina Golub
Marina Golub / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Avarijos kaltininkas pabėgo iš įvykio vietos, tačiau vėliau buvo sulaikytas, praneša newsru.com.

Nustatyta, kad jau po vidurnakčio aktorė įsėdo į automobilį „Hyundai Getz“, kurio vairuotojas vertėsi nelegalia taksi veikla. Policija jau po avarijos pareiškė, kad vairuotojas net neturėjo teisės vairuoti ir daug kartų buvo nubaustas už KET pažeidimus.

Tačiau ne šis vairuotojas buvo avarijos kaltininkas. Į mašiną, kuria važiavo aktorė, didžiuliu greičiu trenkėsi automobilis „Cadillac“. Jis važiavo degant raudonam šviesoforo signalui. Per susidūrimą žuvo ir „Hyundai Getz“ vairuotojas ir M.Golub. Kaltininkas pabėgo iš įvykio vietos.

Žinoma Rusijos aktorė Marina Golub praeitą rudenį džiaugėsi po daugelio metų vėl atvykusi į Vilnių.

„Lietuva – labai teatrališka šalis. Maskvoje praktiškai kiekviename teatre dirba lietuviai! – kalbėjo tada artistė. – Kodėl mes taip mėgstame lietuvių teatrą ir Lietuvos režisierius, nors esame pakankamai skirtingi? Galbūt dėl to, kad jūsų teatre nebėra to konservatyvumo, uždarumo, kuris kažkada visiems mums buvo būdingas. Jūs visada apie mus kažką papasakojate ir mus parodote iš kito kampo, labai taikliai atskleidžiate mūsų tautos klaidas, paklydimus, ydas ir polinkius...“

M.Golub prieš metus atvyko į Lietuvą kaip „Auksinės kaukės“ projekto dalyvė. Lietuvos nacionaliniame dramos teatre tuo metu buvo pristatytas Maskvos A.Čechovo vardo akademinio teatro spektaklis „Vasa Železnova“.

Apie šią avariją taip pat galima skaityti portalo 15min.lt rusiškoje versijoje. Ten pat rasite vaizdo įrašą iš avarijos vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius