Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spektaklio „Daktaras“ premjera galėjo likti be dviejų pagrindinių aktorių

Du pagrindiniai spektaklio „Daktaras“ aktoriai Eimutis Kvosčiauskas ir Ineta Stasiulytė papuolė į nepavydėtiną situaciją, kuri galėjo baigtis žūtimi.
Aktorių trupė
Aktorių trupė / DOMINO teatro iliustr.

Grįžtant iš gastrolių Šiauliuose, pusiaukelėje sugedo automobilis. Aktoriams parvežti buvo iškviestas taksi automobilis. Pastarojo vairuotojas, prieš leisdamasis į kelionę, užsuko į degalinę. 

Pamatęs, kokius klientus turės vežti iki sostinės, vairuotojas susijaudino, nes pildydamas automobilį dujomis mažai tegalvojo apie veiksmus.

„Vairuotojui įsėdus į automobilį ir pajudėjus iš vietos, visi pajutome stiprų pokštelėjimą. Atsisukę pamatėme, kad vairuotojas pamiršo iš automobilio išimti dujų žarną, o važiuodamas ją nuplėšė. Šokome iš mašinos su Ineta, kaip kulkos“, – prisiminė E.Kvoščiauskas.  

Belieka tik džiaugtis, kad toks neapdairumas baigėsi laimingai, aktoriai saugiai grįžo į Vilnių.

„Domino“ teatro komedijos „Daktaras“ premjera vyks balandžio 2 dieną.
Teatro scenoje žiūrovai išvys visą būrį žymiausių Lietuvos aktorių: Saulių Siparį, Marių Jampolskį, Andrių Bialobžeskį, Inetą Stasiulytę, Kostą Smoriginą, Eimutį Kvoščiauską, Editą Užaitę, Tomą Vaškevičiūtę ir kitus.

Pirmą kartą šio žanro scenoje debiutuoja žymus atlikėjas Deividas Norvilas – Deivis.
Komedija pastatyta pagal žymaus rašytojo ir dramaturgo Branislavo Nušičiaus pjesę.
B.Nušičiaus komedines pjeses itin mėgsta įvairiausi pasaulio teatrai. Visi pastatymai sulaukia neįtikėtino populiarumo. Daugelis šio autoriaus pjesių yra virtę kino filmų scenarijais, sulaukę daugybės apdovanojimų. Kaip tikina daugelis kritikų, ne veltui savo laiku pats autorius yra pasakęs: „Geriau mirti gyvenant, nei gyventi mirusiam“.

Apie komediją trumpai:

Turtingos šeimos galva (Saulius Siparis) nutaria pasipuikuoti prieš aplinkinius ir nusprendžia savo sūnui (Deivis) suteikti filosofijos mokslų daktaro išsilavinimą. Tačiau krimsti mokslų jam nelemta, dėl jo lengvabūdiško gyvenimo. Tad mokintis, jo atžalos vardu bei pavarde, išsiunčiamas sūnaus draugas (Eimutis Kvoščiauskas). Po kelerių metų studijų užsienyje, sulaukia grįžtančio sūnaus draugo su filosofijos mokslų daktaro diplomu. Tačiau netikėta telegrama sujaukia turtingo jaunuolio tėvo planus ir atskleidžia tikrąją daktaro laipsnio prie sūnaus pavardės kainą. Įkandin telegramai į namus atskriejęs laiškas pribloškia tėvą... Į jo namus atvyksta... profesorius... marti... ir anūkas?! Ramus tėvo gyvenimas virsta pragaru...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius