Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stalo Teatras kviečia į spektaklį-žaidimą „Eglė žalčių karalienė“

Vasario 12 d. 12 val. Stalo Teatras kviečia vaikus ir jų tėvelius į originalią senojo lietuvių mito interpretaciją - spektaklį „Eglė žalčių karalienė“, kuris vyks Kišeninėje Menų spaustuvės salėje.
Spektaklis „Eglė žalčių karalienė“
Spektaklis „Eglė žalčių karalienė“ / Organizatorių nuotr.

Režisierės, Stalo Teatro įkūrėjos ir sielos, Saulės Degutytės žymiojo lietuvių mito versija nustebins nešabloniškumu ir originalia scenine raiška. Visus Stalo Teatro spektaklius galima apibūdinti kaip „rankų darbo“ kūrinius, o į šį įdėta ypač daug rankų meistrystės ir širdies šilumos.

Visi „Eglės žalčių karalienės“ žiūrovai bus pakviesti prie stalo „paragauti“ senovės lietuvių papročių, burtažodžių, ritualų, „paskanauti“ gyvai kompozitorės ir nuolatinės Saulės Degutytės pagalbininkės Snieguolės Dikčiūtės atliekamų smuiko melodijų ir tikrų teatre iškeptų pyragėlių.

Tarptautiniame lėlių teatrų festivalyje „Aitvaras“ šis spektaklis apdovanotas net dviem prizais: už geriausią režisūrą ir išrinktas geriausiu festivalio spektakliu. Taip pat jis buvo puikiai įvertintas tarptautiniame kamerinių lėlių teatrų festivalyje „Maskovskije kanikuly“ (Rusija).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius