-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatro mylėtojai bilietus galės įsigyti ir knygynuose

Teatro ir kultūros renginių gidas Teatrai.lt pristato naujieną – pirmąsias teatro kasas, įrengtas knygynuose. Čia, kaip ir įprastose bilietų platinimo vietose, gyventojai galės įsigyti bilietą į norimą spektaklį, sužinoti teatrų repertuaro naujienas bei pasinaudoti išskirtinėmis akcijomis. Naujosios teatro kasos jau veikia 18-oje „Vagos“ knygynų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.
Pristatyta nauja LNDT kuriama premjera „Kankinys“
Pristatyta nauja LNDT kuriama premjera „Kankinys“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šia plėtra siekiame ne tik populiarinti teatrą, bet ir sukurti kuo patogesnę infrastruktūrą teatro lankytojams. Norėdami būti kuo arčiau jų, atidarome kasas jų pamėgtose vietose – pirmiausiai knygynuose, kur buriasi išsilavinę ir kultūros renginius lankantys gyventojai. Vėliau, įvertinę poreikį, bilietus pardavinėsime ir daugiau išskirtinių vietų“, – teatro kasų knygynuose idėją pristatė Teatrai.lt atstovė Dovilė Poniškaitienė.

Daugiausia, 12 naujų kasų jau veikia „Vagos“ knygynuose Vilniuje, dvi – Kaune, pora – Klaipėdoje bei po 1 kasą Šiauliuose ir Panevėžyje.

„Knygynas šiandien tapo ta vieta, kur žmonės ateina ne tik nusipirkti naujos knygos, bet ir pailsėti ar susitikti su draugais. Tikime, kad galimybė šioje vietoje įsigyti bilietą į teatrą taps populiaria ir gražia tradicija“, – tęsė Teatrai.lt atstovė.

Praėjusiais metais Teatrai.lt pardavė beveik 9 tūkst. teatro bilietų. Tarp pačių populiariausių – Lietuvos nacionalinio dramos teatro (LNDT) spektakliai. Vieną laukiamiausių LNDT premjerų, spektaklį „Kankinys“, renginio metu pristatė pats režisierius Oskaras Koršunovas.

„Įtempto siužeto spektaklis „Kankinys“ pasakoja apie moksleivį, kuris, pradėjęs skaityti Bibliją, šią knygą paverčia ir aplinkinių kankinimo priemone, nes manosi vienintelis žinąs, kas gerai, o kas blogai. Kūrinys kviečia susimastyti apie daug metų puoselėtų Europos vertybių silpnumą ir dabartines problemas, į kurias nerandame atsakymų“, – kūrinio aktualumą pabrėžė režisierius.

Bilietus į LNDT premjeras teatro lankytojai jau gali įsigyti tiek interneto svetainėje Teatrai.lt, tiek fizinėse kasose, įrengtose knygynuose „Vaga“.

Spektaklis „Kankinys“ pastatytas pagal to paties pavadinimo šiuolaikinio vokiečių dramaturgo Mariaus von Mayenburgo pjesę. Pagrindinio veikėjo Benjamino vaidmens autorius – Oskaro Koršunovo studentas Kęstutis Cicėnas, biologijos mokytojos – LNDT aktorė Monika Vaičiulytė. Spektaklyje taip pat vaidina LNDT trupės aktoriai: Algirdas Dainavičius, Marius Repšys, Džiugas Siaurusaitis, Remigijus Bučius, Nelė Savičenko, Jolanta Dapkūnaitė bei du Oskaro Koršunovo studentai – Laurynas Jurgelis bei Inga Šepetkaitė. Į šio spektaklio premjerą Lietuvos nacionalinis dramos teatras žiūrovus pakvies kovo 6 dieną.

Renginio metu LNDT atstovė pristatė ir labai laukiamas LNDT Didžiosios salės premjeras – Europos teatro patriarcho Krystiano Lupos režisuotą Thomaso Bernhardo „Didvyrių aikštę“, kurią Lupa interpretuos su būriu iškiliausių Lietuvos teatro asmenybių, ir Eimunto Nekrošiaus kuriamą spektaklį pagal istorinę Aleksandro Puškino tragediją „Borisą Godunovą“.

Bilietus į LNDT premjeras teatro lankytojai jau gali įsigyti tiek interneto svetainėje Teatrai.lt, tiek fizinėse kasose, įrengtose knygynuose „Vaga“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius