-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienuoliktą kartą Plungėje karaliaus tarptautinis teatrų festivalis – kūrybinė laboratorija „Mažoji Melpomenė“

Plungėje gegužę simbolizuoja tarptautinė teatro šventė, kurią jau vienuoliktą kartą inicijuoja ir organizuoja Plungės kultūros centras, teatras „Saula“, teatro vadovai Sigita ir Romas Matuliai. „Mažoji Melpomenė“ yra vienas didžiausių teatrinių projektų ne tik Plungėje, bet ir visoje Lietuvoje. Šio festivalio dėka į Plungę kas 2 metus susirenka geriausi, profesionaliausi, įdomiausi ir aktyviausi teatriniai kolektyvai iš visos Lietuvos ir kitų šalių.
Tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis-kūrybinė laboratorija ,,Mažoji Melpomenė“
Tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis-kūrybinė laboratorija ,,Mažoji Melpomenė“ / Plungės kultūros centro nuotr.
Temos: 2 Plungė Teatras

Plungės kultūros centras pranešime žiniasklaidai rašo, kad šiais metais festivalis vyks gegužės 10 – 14 dienomis, o jame dalyvaus teatrai iš Italijos, Vokietijos, Estijos, Čekijos, Azerbaidžiano ir teatrai iš Lietuvos: Šiaulių, Alytaus, Ignalinos, Kretingos bei festivalio – laboratorijos šeimininkai Plungės kultūros centro vaikų ir jaunimo teatras „Saula“.

Festivalio metu bus parodyta vienuolika spektaklių, skirtų vaikams, jaunimui ir suaugusiems. Apie 200 jaunųjų aktorių teatro meno pagalba plungiškiams ir miesto svečiams pristatys jaudinančią migrantų istoriją, tikrais faktais paremtą gyvenimo istoriją, smagias komedijas, aktualizuos šiandienines gyvenimo realijas, nukels į pasakų pasaulį ir dovanos jaukias akimirkas ir įsimintinas emocijas.

Festivalio dalyviai ne tik džiugins žiūrovus savo spektakliais, bet ir patys dalyvaus kūrybiniuose klubuose, laboratorijose bei teatrinių improvizacijų vakaruose. Mokysis scenos judesio, Suzuki, improvizacijų, vaidybos, scenos kalbos, ritmikos ir šešėlių teatro paslapčių. Šurmuliuos Plungės Senamiesčio aikštėje ir kvies prisijungti festivalio žiūrovus į bendrą kūrybą, įvairių šalių teatrinius žaidimus, šokius ir kitas pramogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius