Ingredientai
- Žuvis 210 g 70 - atšildytos jūros lydekos filė, 70 - atšildytos skorpionžuvės filė ir 70 - atšildytos lašišos filė
- Krevetės 2 vnt. atšildytų karališkų krevečių
- Citrinos 1 vnt. 10 gramų
- Viduržemio jūros virtuvės prieskoniai 1 g
- Bazilikai 3 vnt. keletas šviežių lapelių
- Raudonėliai 1 žiupsnelis šviežio
- Druska 2 žiupsnelis iešmeliams ir varškės padažui
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis iešmeliams ir varškės padažui
- Varškė 25 g Varškės padažui
- Svogūnų laiškai 3 g Varškės padažui
- Petražolės 1 sauja Varškės padažui
- Krapai 1 sauja Varškės padažui
- Kefyras 20 ml Varškės padažui
- Pipirai 2 g šviežių aitriųjų paprikų - varškės padažui
- Smidrai 50 g
Kaip gaminti
- Šviežiomis žolelėmis marinuokite visus žuvies gabalėlius ir tigrines krevetes.
- Kai jos pasimarinuos, verkite ant iešmelio ir kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje 10–15 min.
- Prie žuvies ir krevečių paruoškite salotas iš šviežių daržovių: sultenių, ridikėlių, cukinijos, šviežių agurkų.
- Jas apipilkite mėgstamu žolelių padažu arba alyvuogių aliejumi.
- Paruoškite varškės padažą, svieste apkepkite 50 g apvirtų smidrų.
- Sudėkite viską į lėkštę ir papuoškite citrinos griežinėliu.