Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 05 26

Eurolygos vadovas kreipėsi į sirgalius: „Tai sunkiausias mano kada nors rašytas laiškas“

Eurolyga pirmadienį oficialiai nutraukė 2019-20 metų sezoną, o organizacijos vadovas Jordi Bertomeu viešu laišku kreipėsi į sirgalius.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Eurolyga.lt pateikia J.Bertomeu kreipimąsi.

„Mieli sirgaliai,

Tai yra sunkiausias mano kada nors rašytas laiškas jums.

Dėl tarptautinės pandemijos, siaubiančios bendruomenes visame pasaulyje, mes privalėjome atšaukti Eurolygos ir Europos taurės sezonus.

Žinoma, tai labai liūdnas momentas visiems. Skaudu dar labiau, nes, jūsų dėka, tai buvo pats nuostabiausias sezonas visomis prasmėmis mūsų istorijoje. Daugiau nei bet kada jūsų sirgo arenose, vis daugiau jūsų įsitraukė į mūsų kuriamą turinį. Už tai labai jums dėkoju. Jūsų tikėjimas įkvepia mus toliau judėti pirmyn, kaip ir visada, priimant sprendimus, kurie yra geriausi mūsų sirgaliams.

Ateina laikas, kai organizacija privalo likti prie to, kuo tiki. Atsižvelgiant į įvairius norus, svarbiausia turi būti mūsų turnyrų vientisumo apsauga. Tam, kad tai užtikrintumėme, kiekvieno saugumas ir sveikata yra pirmiausia – taip buvo ir šiuo momentu. Tokios vertybės yra pamatinės.

Nepaprastai didžiuojuosi tuo, kaip visa Eurolygos šeima reagavo į šią krizę. Mūsų žaidėjai, treneriai, klubai ir komerciniai partneriai parodė, kokie yra atsidavę mūsų bendruomenėms ir krepšiniui. Plojame jiems visiems, kaip ir tiems, kurie stovėjo priešakinėse kovos su virusu linijose. Žinome, kad niekas nepasiekia sėkmės be sirgalių palaikymo, matome, kad bendruomenės, kuriose žaidžiame, liko vieningos tuos du mėnesius, kurie buvo itin sudėtingi ir kurie priminė mums vertybes bei bendrą meilę šiam sportui.

Mes sustabdėme savo turnyrus kovo 12-ąją, bet jūs likote šalia ir parodėte, kaip norite, kad krepšinis sugrįžtų. Liūdime, kad, esant nekontroliuojamoms jėgoms, negalėjome to padaryti. Nepaisant to, artimiausius mėnesius mes stengsimės, kad į arenas sugrįžtume stiprūs kaip niekada.

Eurolygoje mes visi esame sirgaliai iki širdies gelmių, kaip ir jūs. Labai laukiame, kada žaidėjai grįš ant parketo, kada vėl prasidės rungtynės ir svarbiausia, kada vėl išgirsime jus skanduojančius. Kartu mes vėl tuo mėgausimės.

O kol kas linkiu visiems viso ko geriausio.

Linkėjimai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius