-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 05 05

Po fantastiško pasirodymo atkrintamosiose – prasidėjusios peštynės dėl K.Pangoso

Kevinas Pangosas gali tapti bene geidžiamiausiu artėjančios vasaros žaidėju Eurolygos turguje. Kaip praneša tinklalapis „Euro Hoops“, šis 28-erių kanadietis domina tiek Sankt Peterburgo „Zenit“, tiek „Barceloną“, o per petį žvilgčioti gali ir Stambulo „Anadolu Efes“.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Aris Barkas iš „Euro Hoops“ skelbia, jog Kevinas Pangosas ant savo stalo jau turi dvejų metų Sankt Peterburgo „Zenit“ naują kontrakto pasiūlymą, tačiau įžaidėjas neskuba priimti sprendimo bei svarsto visus galimus variantus.

Tinklą ant įžaidėjo meta ir buvusi jo komanda „Barcelona“, o lenktynėse gali atsidurti ir Stambulo „Anadolu Efes“, kurios bendra ateitis su Vasilije Micičiumi yra miglota.

Eurolygos įžaidėjų rinkoje vis jaučiamas deficitas, geriausius Senojo žemyno atakų organizatorius medžioja ir NBA klubai, o į kitapus Atlanto persikelti užsigeisti gali ir pats K.Pangosas.

Bet nėra abejonių, jog įspūdingai ketvirtfinalio serijoje prieš savo buvusią komandą „Barceloną“ žaidęs kanadietis pateko į visų Europos komandų geidžiamų žaidėjų sąrašus.

Penkerių rungtynių serijoje K.Pangosas rinko po 16,2 taško, 7,2 rezultatyvaus perdavimo, 2,6 atkovoto ir 1 perimtą kamuolį, 3,4 klaidos ir 17,8 naudingumo balo.

Žvelgiant į visą Eurolygos sezoną, „Zenit“ vijurkas fiksavo po 13,5 taško, 6,7 rezultatyvaus perdavimo ir 14,8 efektyvumo.

Katalonijoje įžaidėjų grandį K.Pangosas sudarytų su Nicku Calathesu bei vėl galėtų suvienyti jėgomis su Šarūnu Jasikevičiumi, su kuriuo prieš trejus metus kartu Kauno „Žalgirį“ nutempė į Eurolygos finalo ketvertą.

Kaip teigė žurnalistas Chema de Lucasas, K.Pangosas gali būti per brangus „Barcelona“ klubui, tačiau Šarui teks surasti Leandro Bolmaro įpėdinį, kuris vasarą išvyks į „Minnesota Timberwolves“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius